Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

En Çok Kullanılan Achievement ve Trophy Adları

Achievement açmak bazı oyuncularda hastalık haline gelmiş durumda
Xbox 360'ın Achievement ve Playstation 3'ün Trophy adlı ödül sistemleri sayesinde çeşitli başarılar elde ettikçe bunların kayıtları tutuluyordu. 
 
Bu ödül sistemi sayesinde bir oyuncunun aldığı oyunları ne kadar oynadığını ve oyunlarda ne kadar başarılı olduğunu öğrenebiliyorduk.
 
 
Her Achievement ve Trophy'i açtığımızda bunların bir isimleri oluyordu.  Bu isimler arasında en çok kullanılanları Giant Bomb adlı site tarafından açıklandı.
 
 
 
En çok kullanılan Achievement ve Trophy Adları şunlar:  
 
1-  Untouchable (55 oyunda kullanıldı)  Bunlar arasında Aegis Wing, Altered Beast, Beijing 2008, Buzz Jr: Robo Jam, Call of Juarez, Conan, Contra, Defense Grid, Double Dragon, Dreamkiller, Facebreaker, F.E.A.R. 2, Hail To The Chimp gibi oyunlar bulunuyor.
 
2- Hero (30 oyunda kullanıldı)
 
3- Veteran (28 oyunda kullanıldı)
 
4- Survivor (27 oyunda kullanıldı)
 
5- Treasure Hunter (19 oyunda kullanıldı)
 
En çok kullanılan diğer isimler ise Collector, Legend, Winning Streak, Sniper, Champion, Team Player, Death From Above, Sharpshooter, Collateral Damage, Pack Rat, Completionist, Exterminator ve Perfectionist oldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak achievement Trophy ps3 xbox 360
RE 5: Desperate Escape'in Ekran Görüntüleri Dementium 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

Queen Hentai

17.12.2009 22:57:20

0
Rockstar Table Tennis'de online oyunda oyunu kaybedince açılan 5GS The Noob achievement'i favorimdir. Top Spin 3'de ise açılan 0GS olaya ayrı bi tat katmaktadır. Achievement; olaya hakim olma duygusu yaşatan unsur veya nesne... (:
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız