Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Inquisition'dan 11 Görkemli Mekan Görüntüsü

 
   Geliştirdikleri efsane RPG oyunlarıyla hafızalara kazınan BioWare'in Frostbite 3 ile inşaa ettiği Drogan Age: Inquisition için 2 farklı mekandan 11 yeni görsel yayınlandı. Emprise du Lion ve The Emerald Graves'de ejderler, karla örtülü mekanlar ve sisle çevrelenmiş yeşillikler sizi bekliyor olacak.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
Metro Serisinin Yeni Oyunları Yolda + 4A Games Yeni Stüdyo Açtı 2018 Yılında 3.6 Milyar İnsan Bulut Tabanlı Sistemler Kullanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thunderwatcher

16.5.2014 14:26:39

0
Bazı arkadaşlar "sittelaleaaa" diyebilir ama ben öyle çok "aman yarabbi" muhteşem bişey görmedim. Tamam güzel görseller, iştah açıyor ama herşeyden önce render mı oyun içi görüntü mü belli değil. Ayrıca biraz yakından ve eleştirel bakarsanız, özellikle görsel efektlerde (duman, vs) ve kaplamalarda 2 sene öncesinin oyunu olan Skyrim'in üzerine pek bir şey katılmamış olduğunu göreceksiniz. Hele ki Skyrim HD eklentisiyle birlikte düşününce. Oyun çıkmadan peşin hükümde bulunmak çok doğru değil ama oyun firmalarının zaten hemen gaza gelmeye hazır olan bir kitle olan oyuncu kitlesini bu şekilde fişeklemesi 20 senelik oyuncu üzerinde işe yaramıyor işte naparsınız...

mehmedaltair

13.5.2014 23:29:16

0
görüntüler şahane duruyor oyunda bu kaliteyi göremeyiz ama büyük ihtimal

OldGamers86

13.5.2014 21:47:37

0
Karlar altında yıkık kale manzarası güzel görünüyor.

BSC Misafiri

13.5.2014 19:27:40

0
Şu yeşillik işi için frostbite kullanılmamalı bence çünkü renkler tam doğal durmuyor ama cry engine ile gerçekten çok güzel duruyor yani tam gerçek rengi diyebilirim. Bu oyun witcher kadar iyi grafiğe sahip değil ama cry engine ile yapılsaydı gerçekten çok güzel dururdu. Zaten 2015'te cryengine 3 ile çıkacak bir orta çağ oyunu var ve ejdersiz. Grafikleri çok güzeldi, onun gibi grafiklere sahip olsaydı bu oyun daha farklı olurdu.

BSC Misafiri

13.5.2014 16:39:37

0
Görüntüler harika... Yalnız ormandaki yeşil renklerde bir tuhaflık var. Fazla koyu yeşil gibi sanki doğal durmuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız