Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deliver Us Mars'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı Frontier Foundry ve geliştirici KeokeN Interactive, Deliver Us Mars'ın 27 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Orijinal film müziğini içeren ve yalnızca PC platformuna özel olan Deluxe Edition da ayrı bir fiyatla satışa sunulacak. Ön siparişler şu anda yüzde 10 indirimli.
 
Deliver Us Mars, 12 Haziran'da PC Gaming Show 2022 canlı yayın etkinliğinin bir parçası olarak yer alacak. Burada Kathy Johanson'ı oynayan oyuncu tanıtılacak.
 
Ödüllü oyun Deliver Us The Moon'un devamı olan Deliver Us Mars, sürükleyici bir astronotluk deneyimi sunan yoğun atmosferli bir bilim kurgu macerasıdır. Gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak üzere gerilim yüklü ve yüksek riskli bir görevde yeni sınırları keşfet.
 
Fortuna görevinden on yıl sonra insanlık, yok olmaya hiç olmadığı kadar yakındır. Mars'tan gelen gizemli bir imdat çağrısının ardından Dünya'nın en genç astronotu Kathy Johannson son bir görev için Zephyr'e ve ekibine katılır: Gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmaya çalışmak ve onlarla birlikte insan ırkının hayatta kalmasını sağlamak. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu bilim kurgu macera Deliver Us Mars
Söylenti: Minecraft Temalı Gerçek Zamanlı Bir Strateji Oyunu Geliştiriliyor Soul Hackers 2 için Yeni Fragman Yayınlandı

CaptainReinhard34

9.6.2022 21:57:07

0
İlk oyunu çok beğenerek oynamıştım bana yıldızlararası ve marslı filmi hissi yaratmıştı bunu da sabırsızlıkla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız