Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty XP Etkinliği Bu Sene Olmayacak

 
     Geçtiğimiz sene hatırlarsanız yeni Call of Duty oyunu için oyuncu topluluğunu konuk eden Call of Duty XP organizasyonu kapsamında pek çok etkinlik gerçekleştirilmişti. Turnuvalar düzenlenmiş, ünlüler çağırılmış ve Call of Duty Elite duyurulmuştu. Fakat Activision'ın açıklamasına göre bu yıl bu organizasyon düzenlenmeyecek.
 
     Activision, Call of Duty XP'nin bu yıl gerçekleşmeyeceğini fakat ileride geri dönebileceğini söylerken, yeni Call of Duty deneyimlerinin Gamescom gibi fuarlarda düzenleneceğini belirtti. Bu yazın sonunda Almanya'da düzenlenecek olan Gamescom, oyunun hayranlarının da katılabileceği çeşitli Call of Duty etkinliklerine ev sahipliği yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision 2x xp Wii PS3 Xbox 360 PC DS black ops 2 Call of Duty XP Gamescom
Epic Mickey 2: Power of Illusion'un Çıkış Tarihi ZombiU Diğer Platformlara da Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

10.6.2012 13:37:47

0
lan oyun çıkmadan neyini eleştiriyosunuz daha çikmasina çok var bu oyun eleştiren bin kişi olsa on bin kişide alır oyun kötü dil sadece görüntüde fazla ilerleme yok yine ayni gibi gözüküyo ama oyun içinde çok farklilik var ilerleme var yani black ops 2 çiksin alicam call of duty serisinin tek kişilik mod daki senaryolari her zaman harika çoklu oynculukda kötü dil güzel mesela bf 3 çikdi da noldu herkez aldi ama bin tane dlc çikti fiyatlari da çok kazik adamlar keşke almasaydim diyolar bf 3 için bf 3 de kötü dil güzel ama herkez oynuya miyo çok şey istiyo donanim bide bi sürü dlc si var.

gursoyf

7.6.2012 16:17:02

0
son 2 oyununu orjinal aldığım bu oyun serisine artık veda ediyorum. tarihinin en sönük e3 ünü geçirdi call of. izlediğimiz video heyecanlandırmak ne kelime kılımızı kıpırdatamadı. hani bizde bir laf vardır: millet çıktı aya, biz hala yaya. call of serisinin düştüğü durum budur. şahsen ben bu sene bo2 ye para vermeyi düşünmüyorum. ona kadar ne oyunlar var...

BSC Misafiri

7.6.2012 15:40:44

-1
cod yavaş yavaş bitiyor gibime geliyor.. bi mucize olması gerek

sniper23

7.6.2012 15:25:47

0
Black Ops 1 güzeldi , Blackops 2 ise daha çok aksiyon - Scifi havasında olduğu için eleştiri çok oldu.

galaksi546

7.6.2012 13:20:29

-3
zaten gidemiyoruz bize bi şey fark etmez

Crynet

7.6.2012 12:34:04

0
Hangi Yüzle Böylebir Etkinlik Düzenliyiceklerki Herşeyi Yeniden Yapıcaz Dediler Gördük Herşey Çok Yeniydi Harika Olmuş Kendimi 2000Li Yıllarda Gibi Hissettim.Aynı Sesler Aynı Dinamikler Grafik Motoru Aynı Sadece Farklı Konu Farklı Araçlar Kısacası Berbat.Etkinlik Yapılsaydı Çoğu Kişi Black Ops 2 Eleştiricekti.

CTR_JackaL

7.6.2012 12:25:43

-1
B.Ops 2'den bir cacık olmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
148 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız