Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bad Company 2 Henüz MW 2'yi Tekmeleyemedi

 
 
     Birbirlerinden oldukça farklı özelliklere sahip olsalar da FPS pazarında birbirlerinin büyük rakibi olan Battlefield: Bad company 2 ve Call of Duty: Modern Warfare 2 arasında sıkı bir yarışı olacağı düşünülüyordu. Bu yarışı kızıştıran etkenlerden biri de EA'in bizzat kendisiydi.
 
     Sürekli Bad Company 2'nin Modern Warfare 2'yi tokatlayacağını söyleyen EA yetkilileri satışlara baktığımızda bunun çok uzağında olduklarının farkına varmış olmalılar ki "Modern Warfare 2'yi bu yıl tek bir oyunla tekmeleyemeyeceklerini" kabul ettiler.
 
    Buna rağmen olaya uzun süreli baktığımızda "pazar payını büyüteceklerine ve pazarı genişletme amaçlarına ulaşacaklarına" inanıyorlar.
 
    Electronic Arts yetkililerinin bu tür açıklamalarına bakacak olursak Call of Duty: Black Ops ve Medal of Honor arasında büyük bir savaş başlayacak gibi görünüyor.
 
    Infinity Ward'un elemanlarının dağılması ve Medal of Honor'ın çoklu oyunculu modunu Battlefield'ın yapımcısı DICE'in geliştirdiğini göz önüne alırsak Call of Duty cephesinde işler eskisi kadar kolay olmayacak diyebiliriz.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Battlefield Battlefield : Bad Company 2 PC PS3 Xbox 360 DICE EA Games
Söylenti: Natal Destekli Sonic Oyunu Geliyor BP'nin Felaketine Oyun Karakterlerinden Çözüm
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.7.2010 16:27:29

0
Ben daha hiçbirini oynayamadım ama MW2 güzel diyorlar.Bende bi ara arkadaşdan oynadım.Çok beyendim ama daha bitiremedim.Eğer bi daha evlerine gidersek bitiricem.Bence bu savaş daha da büyürse yakında oyunları oynayamayabiliriz.

BSC Misafiri

25.6.2010 20:27:31

0
BC2 MW2 yi ezdi geçti ancak satış yakalayamadı dün oyunu satın aldım kurdum ve oynadım süperdi devrilen ağaçlar patlayan kamyonlar süper gerçekçi herşeyi havaya uçuran variller kırılan kapılar falsolu giden füzeler ve en önemlisi hemen bitmeyen mermilerle CRYSIS ve MW2 birleşimi süper gerçekçi ve muhteşem bir oyun easy de oynayıp işte ölmüyon çok kolay filan deyip oyunu kötüleyenler birde cesaretleri varsa hardda oynasınlar tabii oynayabilirlerse.

Guest-0245653D0

3.6.2010 19:15:19

0
eanın moh ile cod un yerini sarsacak etki yapması için süpriz olması lazım..çünkü adamlar cod 4 gibi bir oyun sundular devamını getirdiler devamı ile de pastayı yediler..moh un çok sağlam olması devam oyununun da bir okadar sağlam olması lazım

.:SyLaR:.

3.6.2010 17:09:36

0
Aslında oyun olarak bakınca bad company 2 tekmeledi,tokatladı her türlü ezdi ama bazı fanboylar sayesinde mw2 hala önde bence cod 2 bile daha güzel. Bugün 4 ay sonra ilk defa açıp oynadım ilk sd elinden sonra kapadım benim team deki bi sniper(intervention) rush attı zoomsuz bütün karsı team'i vurdu.Rezil ettiler güzelim seriyi haloda bile böyle bişey olmaz sniper sniperlıgını bilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Battlefield: Bad Company 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız