Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Macera Oyunu Kong: Survivor Instinct Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Polonyalı geliştirici 7LEVELS, Legendary Pictures ile işbirliği yaparak 2.5D aksiyon macera oyunu Kong: Survivor Instinct'i PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için duyurdu. Oyun, bu sonbaharda piyasaya sürülecek.
 
Aniden gelen bir Titan saldırısı büyük çaplı tahliye çabalarını tetikler, ancak yıkım başlamadan önce herkes güvenli bir yere ulaşamaz. Savaşan canavarlar arasındaki çapraz ateşte kalan birçok sakin, çöken şehirde mahsur kalır; aralarındaki tek kızınız da!
 
Kong: Survivor Instinct, Monsterverse serisine yakışır heyecan verici bir hayatta kalma mücadelesi sırasında gerçekçi platform, zorlu dövüşler ve Metroidvania tarzı keşifleri bir araya getiren 2,5 boyutlu bir aksiyon macera oyunudur.
 
Monarch teknolojisiyle Titanları etkileyin ve çöken binalar, zehirli sızıntılar ve şiddetli yangınlarla dolu tehlikeli bir labirentte gezinirken muazzam güçlerini kendi lehinize kullanın. Çevresel bulmacaları çözmek ve hem insan hem de canavar düşmanlara karşı kendinizi savunmak için kaynakları, silahları ve araçları toplayın.
 
Tek çocuğunuz Stacy'yi bulmak için yıkılan bir şehre meydan okuyan bir petrol kulesi işçisi olan David'in rolünü üstlenin. Enkazın arasında sığınan, sevdiklerinin yasını tutan veya umudunu kaybetmenin eşiğinde olan diğer kurtulanlarla karşılaşırken ilçelerde yolunuzu bulun. Titanların bir şehre getirdiği dehşet verici dehşeti, kızını bulmak için çaresiz bir babanın gözünden hissedin! 
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu 7LEVELS Legendary Pictures aksiyon macera PlayStation 5 Xbox Series PC
KRAFTON Steam Üzerinde inZOI: Character Studio’yu Yayınlayacak Orijinal Resident Evil 2 GOG Platformuna Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız