Yeni Rayman Oyunu Duyuruldu Ama...

Ömür Gencer


     Rayman serisine ait son oyun bildiğiniz gibi iki yıl önce çıkışını yapmıştı. Mobil platformlara çıkan Rayman Fiesta Run'dan sonra sessiz kalan seri, yeni bir oyun duyurusuyla bu sessizliğini bozdu. Bu yeni Rayman oyununun tek heves kırıcı yanı ise umulduğunun aksine sadece mobil platforma gelmesi.
 
     Rayman Adventures adını alacak bu yeni yapım Ubisoft'un Fransa'daki stüdyosu Ubisoft Montpellier tarafından geliştiriliyor. Montpellier daha önce geliştirdiği Beyond Good & Evil, ZombiU ve Valiant Hearts: The Great War gibi oyunlarla başarısını kanıtlamış bir stüdyo. 

      Rayman Adventures, serinin mobil platformdaki oyunlarına nazaran otomatik olarak koştuğumuz bir oyun olmayacak. Oyuncular dilediği gibi istediği yöne hareket edebilecek; Rayman Adventures'ın gizemli kalelerini ve Olimpos'un sırlarla dolu adalarını keşfedebilecek. Maceramız boyunca Rayman ve Viking arkadaşı Barbara, Incrediball yumurtalarının peşine düşecek. 
 
      Bu yaz akıllı telefonlar ve tabletler için çıkışını yapacak oyunun 60 fps'de çalışacağı belirtiliyor. Rayman Adventures'ın duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.