Ubisoft'un E3 Sonu Sürprizi: Ghost Recon Wildlands

Samet Konuksal


    Ubisoft'un E3 sunumlarında sona sakladığı sürprizler artık meşhurlaştı. Yeniden eskiye doğru geçmiş senelerde sırasıyla Rainbow Six: Siege, The Division ve Watch Dogs gibi oyunların tanıtımını yapan Ubisoft, bu senenin sonuna da bir bomba saklamış.
 
    Ubisoft'un E3 sunumunun sonunda karşımıza çıkan Ghost Recon: Wildlands, TPS oynanışına sahip. Tamamen açık bir dünyada geçecek olan Ghost Recon: Wildlands'ın videosuna bakarsak dünyanın dört bir yanından bölgeler bizi bekliyor olacak.
 
    Oyunun Pre-Alpha aşamasından alınmış oynanış sahnelerinin bulunduğu duyuru videosunda uyuşturucu satıcılarına karşı mücadele veriyoruz. Oyunun tamamını isterseniz tek kişilik oynayabilir, isterseniz de dört kişilik co-op desteğiyle bitirebilirsiniz.
 
    Ubisoft Paris tarafından geliştirilen oyunun bu videosuna inanıp heyecan akımını başlatsak mı bilemiyoruz ancak videoyu gördükten sonra sakin kalmak da pek mümkün olmuyor. Farklı bölge temalarında araç kullanımını da arkasına alan oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Geçmiş senelerde yaşanmış Watch Dogs gibi hadiseleri hatırlatıp sakin kalmanızı önererek sizi videoyla baş başa bırakalım;