Crowfall Kickstarter Kampanyasının Üçüncü Gününde Hedeflediği Parayı Topladı

Ömür Gencer

 
       ArtCraft Entertainment'in büyük ilgi gören MMO oyunu Ccrowfall bildiğiniz gibi Kickstarter kampanyasının ilk gününde 500,000 dolar toplamayı başarmıştı. Oyuncuların yoğun ilgisine uğrayan Crowfall, Kickstarter kampanyasının üçüncü gününde hedeflediği 800,000 dolarlık miktara ulaştı.
 
      Yapımcı ekip oyunun Kickstarter sayfası üzerinden "Oyunculardan gelen tepki karşısında şaşırdık ve onur duyduk. Crowfall'un vizyonunun oyuncu kitlesi oluşturmasına yardım edeceğini umuyorduk ancak bu kadar kısa bir sürede amacımıza ulaşacağımızı hiç beklememiştik." mesajını paylaştı.
 
      Yapımcı ekip ayrıca bağış miktarı daha da artarsa oyuna eklenecek yenilikleri tanıttı. Belirtilene göre oyun bir milyon dolar toplamayı başarırsa sadece özel efektler üzerine çalışacak bir ses sanatçısı ekibe dahil olacak ve oyuna yeni kadın Centaur eklenecek. Bunun yanında kampanya 1.3 milyon dolar toplarsa oyuna dağlar ve karavanlar gibi yeni oynanış mekanikleri eklenecek. Yapım hakkında yeni bilgiler paylaşıldıkça sizlere aktaracağız.