Assassin's Creed: Unity'nin 4. Yaması Bütün Oyunu Yeniden İndirtti

Alkan Adakaner


    Assassin's Creed: Unity'nin piyasaya çıkmasının üzerinden uzun zaman geçmedi, ama oyunun 4. yaması yayınlandı. Ubisoft'un AC: Unity'i oyundaki sorunları gidermeden piyasaya sürmesi sonucu ortalık yamalardan geçilmez oldu.
 
    Oyunun 4. yamasını Xbox One'da indirmek isteyen bazı oyuncular (3. yamayı hali hazırda indirmiş olan) 6.7 GB'lık veri yerine oyunun tamamını baştan indirmek zorunda kaldılar.  Ubisoft ise oyuncuların 40 GB'lık oyunu yeniden indirmesinden dolayı üzgün olduğunu belirtti. Bu arada benzer sorun diğer platformlarda bulunmuyor. Ubisoft, sorunu çözmek için Microsoft ile çalışmalara başladığını duyurdu. Bakalım ne zaman bu sorunların üstesinden gelinecek?
 
     Assassin's Creed: Unity'nin 4. yamasıyla birlikte frame-rate düşmelerini engelleyeceği, kayıt dosyası sorunlarının çözüleceği, oyundaki çökmelerin giderileceği ve online altyapının daha iyi hale getirileceği açıklanmıştı.
 
    İşin bir başka ilginç yanıysa artık 6-7 GB'lık yamaların gayet normal olarak görülmesi. Türkiye'deki kotalı internetin halini de düşünürsek, halimiz harap.