The Elder Scrolls Online'dan İlk Detaylar!

Samet Konuksal

Oyunda tüm Tamriel bulunacak ve Skyrim'den 1000 yıl öncesinde geçecek!

   
     Bethesda'nın resmi blogu üzerinden The Elder Scrolls Online'ı duyurmasının ardından çok uzun bir süre geçmemişken ünlü oyun dergisi Game Informer da, Haziran kapağını ortaya çıkardı. The Elder Scrolls Online E3 fuarından önce, ilk olarak Game Informer dergisinde aydınlanacak!
 
     Derginin Haziran sayısının tanıtımında The Elder Scrolls Online'dan ilk detaylara yer veren Game Informer ekibi, oyunun tamamen Tamriel evrenini içereceğini, bir bölgeyle sınırlı kalınmayacağını belirtiyor. Elder Scrolls tarihinde yepyeni olayların işleneceği The Elder Scrolls Online, Zenimax'ın online oyunlar için oluşturduğu Zenimax Online Studios tarafından geliştiriliyor.
 
     Tanıtım yazısında verilen bilgilere göre oyunun yönetmenlik görevini, efsane MMO-RPG oyunları arasında gelen Dark Age of Camelot veteranlarından Matt Firor yapıyor. Game Informer'a oyunun birkaç yıldır geliştirdiğini söyleyen Firor, "Hedefimiz gelmiş geçmiş en iyi ve The Elder Scrolls ismine yakışacak bir MMO oyunu oluşturmak." açıklamasıyla birlikte hedefini tanımlıyor.
 
     PC ve Mac platformlarına özel olarak geliştirildiği belirtilen ve 2013 olarak çıkış tarihi alan The Elder Scrolls Online'ın ilk ekran görüntüsü de birkaç saat içerisinde Game Informer aracılığıyla gelecek. İlk ekran görüntüsü gelene kadar aşağıdaki kapak tasarımıyla idare edebiliriz;