CS: Global Offensive Betasına Yeni Güncelleme

Tunahan Başol


     Yılların eskitemediği Counter Strike serisinin yeni üyesi Counter Strike Global: Offensive şu anda beta aşamasında. Özel olarak gerçekleştirilen bu betaya yeni bir güncelleme yayınlandı.
 
     Güncellemeyle beraber diğer güncellemelerde olduğu gibi yeni silahlar yok fakat yeni bir mod var. Bu modun adı Arms Race yani "Cephane Yarışı". Bu moddan kısa bahsetmek gerekirse, oyuna birer silahla başlıyoruz. Elimizdeki silahla bir oyuncuyu öldürdüğünüzde o an silahınız değişiyor. 25 farklı silah var ve 25 oyuncuyu öldüren kişinin elinde sadece bıçak kalıyor. Bu modun amacı da zaten bu " bıçakla ilk ölüyü yapan oyuncu bölümü kazanır". Bu modu şu an sadece iki haritada oynayabiliyoruz. Umarız tam sürümle beraber harita sayısı artar.
 
      Yanlış anlaşılmadan belirtelim, Arms Race modunun Arsenal modundan farkı, karşı takımdan oyuncuyu öldürdüğünüz anda silahınızın değişmesi. Yani, eğer ölmeden 25 kişi öldürürseniz elinizde sadece bıçakla kalabilirsiniz. Arsenal modunda ise karşı takımdan bir oyuncuyu öldürdüğünüzde gelecek round için silahınız değişiyor ve eğer birden fazla oyunucu öldürürseniz silahınızın yanına bomba vb. ekipman veriyor.