Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox için Hazırlanan TV Dizileri ve Şovlar Açıklandı + Detaylar


    Bildiğiniz gibi Microsoft, Xbox One ile birlikte Xbox Live'ın da gücünü kullanarak konsollarını sadece oyun alanında değil. TV dizileri gibi çeşitli alanlarda da daha etkin bir biçimde kullanmak istiyor. Bu konuda önemli adımlar da atılmış.
 
    Aşağıda Xbox One için hazırlanan önemli dizileri ve dizilerden ayrıntıları bulabilirsiniz. Microsoft TV dizileri konusunda sıkı çalışmış görünüyor. Listede gerçekten de ilgi çekici yapımlar var.
 
    Halo TV dizisi:  343 Industries ve Amblin Television tarafından hazırlanan live-action TV dizisinin yönetmenliğini Steven Spielberg üstleniyor.
 
    Every Street United: Thierry Henry ve Edgar Davids gibi ünlü futbolcuların yer alacağı bu TV serisinde ABD, İngiltere, Arjantin, İspanya, Brezilya, Hollanda, Gana ve Güney Kore gibi ülkelerde genç yetenekler araştırılıyor. 8 bölümden ve 1 saatlik sezon finalinden oluşacak bu seri bir bakıma belgesel olma özelliği taşıyor.
 
    Bonnaroo: 13. yıllık Bonnaroo müzik festivali ve canlı konserler Xbox Live üzerinden konsol sahiplerine sunulacak.
 
    Signal to Noise: Searching for Sugar Man” ve “Man on Wire gibi Emmy ödüllü yapımların yönetmeni Simon Chinn ve Jonathan Chinn tarafından hazırlanan bu TV serisi ise adından da anlaşılacağı gibi sinyallerin nasıl ses ve görüntü olarak karşımıza çıktığı, teknoloji dünyasının nasıl geliştiği ele alınacak.
 
    Atari: Game Over: Bu TV serisi ise Atari tarafından 1983 yılında gömüldüğü iddia edilen oyunların (böylece oyunlar çok satılmış gözüktü ve şirketin değeri arttı) peşine düşülüyor. Oyun dünyasının önemli olaylarından biri çeşitli röportajlarla gün ışığına çıkartılmaya çalışıyor.
 
    Humans: Ünlü TV dizisi yapımcı şirketlerinden Kudos daha önce "The Hour, Utopia  ve Broadchurch gibi harika TV dizileriyle karşımıza çıkmıştı. Şimdi firma Xbox platformlarına özel olarak 2015 yılında yayınlanmak üzere Humans adlı bir dizi hazırlıyor.  Aslında İsveç TV dizisi Real Humans'ın İngiliz uyarlaması olan Humans önemli isimler tarafından hazırlanması sebebiyle büyük beklenti yaratıyor.
 
     Bunların yanında Deadlands, Extraordinary Believers, Fearless, Gun Machine ve Winterworld gibi çeşitli TV serileri de Xbox platformuna özel olarak Xbox Entertainment Studios bünyesinde hazırlanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Türk Yapımı Monochroma'nın Teaser Videosu Yayınlandı Towerfall En Çok Playstation 4'te Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

*Meteora*

1.5.2014 05:00:24

0
Steven spielberg varsa ben de varım... Ama konsol yok

İdrak İstimlak

1.5.2014 01:08:51

-2
Titanfall, Ryse ve Forza'dan umduğunu bulamayan konsol oyuncuları artık dizilere sardırır...

Alondate

29.4.2014 17:25:54

0
Xboxone aldırır bu diziler

md07tr

29.4.2014 14:42:07

0
http://www.totalxbox.com/75684/black-tusk-is-ridiculously-excited-about-gears-of-war-xbox-one-wants-your-feedback/ DH üyesi arkadaşımızın sorduğu soruya black tusk ekibinden Jack Felling in verdiği cevap bazı sitelerde haber olmuş Soruyu soran arkadaşun DH nicki Kunio Kun gt Ashes2Bashers

die.Rache

29.4.2014 12:40:37

0
Yayinlar 720p mi 1080p mi olacak acaba?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız