Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worms Armageddon: Anniversary Edition Duyuruldu

 
 
Team17 yepyeni bir açıklama ile beraber 1999 yılında piyasaya sürülen Worms Armageddon'un yeniden düzenlenmiş bir sürümü olan Worms Armageddon Anniversary Edition'ı duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun 26 Eylül tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için piyasaya sürülecek.
 
Worms Armageddon çapraz platform desteğine sahip
 
 
 
Solucan olarak oynayabileceğiniz ve diğer solucanlara operasyonlar düzenleyebileceğiniz yapımda, tek başınıza veya arkadaşlarınızla beraber tadını çıkarabileceğiniz bir eğlence yer alıyor. Yıl dönümü sürümü içerisinde konsol oyuncularına ilk kez bu deneyim sunulacak ve tüm platformlarda birçok iyileştirmenin ve tamamen yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzünün olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
Worms Armageddon ayrıca altı oyuncuya kadar takım oluşturmaya veya rekabet etmeye olanak tanıyan çevrimiçi desteğe de sahip olacak. Çevrimiçi mod aynı zamanda çapraz platform desteğini sahip olduğundan PlayStation ve Xbox kullanıcıları birbirlerine karşı oynayabilecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Blue Protocol Japonya'da 18 Ocak 2025'te Hizmete Son Verecek Nintendo Direct 2024 Sunumunda Tanıtılan Tüm Oyunlar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız