Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unknown 9: Awakening'den 8 Dakikalık Oynanış Fragmanı Geldi

 
 
Bandai Namco, Unknown 9: Awakening için 8 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı. Reflector Entertainment tarafından geliştirilen üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda oyuncular, Haroona adlı bir karakterin rolünü üstlenecek. Haroona, gizemli bir boyut olan Fold'a girme yeteneğiyle doğmuş bir Quaestor olarak, gizli bilgileri arayacak ve Fold'un güçlerini dünyaya aktarmayı öğrenecek.
 
Unknown 9: Awakening ilgi çekici yapımlardan bir tanesi
 
 
 
Oynanış sırasında Haroona'nın ustalığına dayalı çeşitli yetenekleri kullanabileceksiniz. Düşmanları kontrol etmek, mermilerden kaçmak, rakiplere Umbric enerjisi fırlatmak ve daha fazlası oyuncuların stratejilerine bağlı olacak.
 
Bandai Namco, oyunun çıkış tarihini başlangıçta 2024 yazı olarak planlamıştı ancak şimdi 2024 sonbaharına ertelediğini duyurdu. 
 
Oynanış videosu, ortalama düşman yapay zekası ve dövüş animasyonlarıyla dikkat çekti. Reflector Entertainment'ın küçük bir ekip olduğunu göz önünde bulundurursak, Ubisoft veya Naughty Dog gibi büyük stüdyolarla rekabet etmeleri zor görünüyor. Oyunun fiyatı da henüz belirlenmedi. 
 
Kısacası oyuncular videoyu pek etkileyici bulmadı. Peki siz oynanış hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Klasik GTA Oyunlarından İlham Alan The Precinct Ertelendi League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu!

BSC Misafiri

19.7.2024 12:07:55

0
Lara croft'un süper güçleri olsaydı ne olurdu sorusunun cevabı niteliğinde bir yapım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız