Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un PC Oyunları %60 İndirimde


    Firmaların eski oyunlarını satarak dijital platformlarda koruyan ve oyunları yaşatan Good Old Games, yeni indirimlerinde Ubisoft'un oyunlarına bir kampanya düzenliyor. GOG.com, Ubisoft oyunlarını %60 oranında bir indirime sokuyor.
 
    Önümüzdeki üç gün boyunca devam edecek olan indirimde Ubisoft'un Prince of Persia, Might and Magic, Far Cry gibi gözde serileri indirimle sunuluyor. Ayrıca Beyond Good and Evil, Assassin's Creed: Director's Cut ve XIII gibi diğer kaçırılmayacak projeler de indirimden nasibini almış gözüküyor. Tüm listeye ve fiyatlara buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC ubisoft gog
The Last of Us'ın Çizgi Romanı Geliyor Microsoft, Halo 4 Sızıntısını Araştırıyor

Vernon Schillinger

13.10.2012 13:03:08

+2
Ubisoft'un PC Oyunları %60 İndirimde diyorsunuz ve biz heycanla giriyoruz.Sonra 5 sene önceki oyunların indirime girdiğini öğreniyoruz. Başlıkları analışılır atın bence.Ubisoft'un Bazı PC Oyunları %60 İndirimde diyebilirsiniz,dikkat çekmek için böyle başlıklar atmanıza gerek yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız