Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Total War: Warhammer, Tarihsel Total War Oyunlarının Gelişimini Etkilemeyecek"


       Geçtiğimiz saatlerde duyurulan yeni Total War oyunu Total War: Warhammer, serinin hayranları tarafından büyük ses getirdi. Serinin yapımcısı The Creative Assembly'den Mike Simpson, PC Gamer'a verdiği röportajda firmanın gelecekteki planlarından bahsetti.
 
        Simpson, "Total War: Warhammer, Total War serisi için bir dönüm noktası mı yoksa tarihsel oyunlar yapmaya devam edecek misiniz? sorusunda "Hayır, kesinlikle tarihsel oyunlar yapacağız. Yaptığımız şeyin temeli bu. Daha önce fantezi oyunu yapmamamızın sebebi tarihsel oyunların gelişimini yavaşlatmadan veya etkilemeden bunu gerçekleştiremediğimiz. Nihayet bunu gerçekleştirebilecek çalışan sayısına sahip olduğumuz bir noktaya geldik. Bu yüzden Total War: Warhammer'ı 10 yıl önce Workshop ile konuştuğumuz da değil de şimdi yapıyoruz." yanıtını verdi.
 
         Daha sonra Simpson, Total War: Warhammer'ın farklı bir ekip tarafından geliştirildiğini ve tarihsel oyunların kesintisiz bir biçimde geliştirilmeye devam ettiğini dile getirdi. Yani eski dönemde geçen Total War oyunlarını seven oyuncuların Total War: Warhammer için endişelenmesine gerek yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com total war warhammer pc creative assembly sega
Galactic Civilization 3, Mayıs Ayında Erken Erişim Sürecinden Çıkıyor From Software, Bloodborne'da da Oyuncuları Trolledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BoUnTy_HuNtEr

23.4.2015 11:58:55

+2
Keşke game of thrones in veya lord of the ring in bi oyununu yapsa Creative Assembly gerçekten harika olur du total war yapısını çok uyucak yapımlar aslın da ikiside belki warhammer evreni başlangıç olur ve daha sonra game of thrones veya orta çağ temalı bir total war da görürüz gerçekten harika olur

Vl.Murad

23.4.2015 11:17:27

+1
11 Senelik Total War oyunculuğumda her oyun için ayrı bir heyecan besledim, ama warhammer bana en farklı deneyimi yaşatacak gibi. Bu sefer heyecandan ziyade merak içerisindeyim. Büyüler, ejderhalar, cüceler, orklar, devler... Hepsi Total War var başlığı altında, müthiş!! :)

Fingolfin.

23.4.2015 02:41:43

0
Warhammer'ın farklı bir ekip tarafından geliştirlmesi gerçekten çok ama çok iyi olmuş, zira benim korkum Total War'ı Total War yapan o tarih motifinden uzaklaşıcak olmalarıydı.Warhammer da ayrı bir tat katıcaktır kesinlikle evreniyle ama hani kendi tadında kalıcak olması güzel haber.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Warhammer
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız