Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team Ninja, Dead or Alive 5'i Düşünüyor

Dead or Alive 4 genel olarak başarılı bir oyundu

     Biz Tomonobu Itagaki'nin ayrılmasından sonra Team Ninja'nın eski gücünde olmasını beklemiyorken, bu stüdyo Metroid: Other M ve Dead or Alive: Dimensions gibi önemli projelerle karşımıza çıkmıştı. Team Ninja şimdi de gözünü Xbox 360 ve Playstation 3'e dikmiş görünüyor.
 
     Team Ninja'nın patronu olan Yosuke Hayashi, Dead or Alive Dimensions için olumlu geri bildirimlerin olmasının kendilerini çok memnun ettiğini ve firmalarının geleceğe yönelik çalışmalarının da olduğunu söyledi.
 
     Peki Team Ninja, Dead or Alive 5'i geliştirmeyi düşünüyor mu? Bu soruya Yosuke Hayashi "Bu konuyu düşünüp dikkate alacağız." yanıtını verdi. Dead or Alive 5 ile ilgili söylentiler ilk olarak geçen yıl ortaya çıkmıştı.
 
     Mortal Kombat ve Street Fighter 4 gibi oyunların şov yaptığı bir dönemde umarız Dead or Alive güçlü bir dönüş yapar, yoksa rakipleri karşısında fazla şansı olmayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Dead or Alive Dimensions dövüş Tecmo Team Ninja Nintendo 3DS Dead or Alive 5
Binary Domain'in İlk Oynanış Videosu Yayınlandı Yeni Dragon Age 2 DLC'si Yayınlandı

M.A.N.G.A.K.A

29.4.2011 01:00:15

0
Dead or Alive 4'ten bu yana 6 yıl geçti hala düşünüyorlar mı? Xtreme'yle uğraşacaklarına DoA5'e başlasalardı çoktan bitmişti. Boş verin artık gerek kalmadı. MK'ya devam...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız