Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws'tan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Star Wars evreninde geçen açık dünya aksiyon macera oyunu Star Wars Outlaws’tan yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda geliştirici ekip, oyunun arka planında neler olduğunu ve perde arkası detayları sunmak için bir video serisi oluşturmuş durumda. Şu anda ise video serisinin ilkiyle karşı karşıyayız.
 
Oyunda saygınlık sistemi yer alacak
 
 
 
Yayınlanan ilk video ile beraber oyunun başında karakterimizin başına neler geldiğini ve hangi durumda olduğunu görebiliyoruz. Ana karakterimiz Kay Vess'e ışık tutan video içerisinde, yolunun savaş droidi ND-5’e ve ana düşman Sliro’ya nasıl düştüğünü görebiliyoruz. Türlü belalarla uğraşırken ve suç örgütlerine dahil olan ana karakterimiz, Jabba the Hutt'tan Emilia Clarke tarafından canlandırılan Crimson Dawn lideri Lady Qi'ra'ya kadar çok çeşitli ikonik karakterlerle tanışıyor.
 
Bilindik bölgelerin ve ikonik karakterlerin yanı sıra aynı zamanda yapım içerisinde gezegen keşifleri ön plana çıkıyor. Farklı yeraltı gruplarının bulunduğu oyunda onlarla olan ilişkimizi belirleyebiliyor ve her bölge içerisinde saygınlık sisteminin olduğunu da söylemekte fayda var. Dolayısıyla yaptığınız eylemler, kişilerle olan ilişkileriniz ve çok daha fazlası bölgedeki saygınlığınızı etkiliyor.
 
Beklenen oyunlar arasında bulunan Star Wars Outlaws, 30 Ağustos tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Capcom, Kazançların Düşmesine Rağmen İşlerin Yolunda Olduğunu Açıkladı Gearbox Patronundan Sevindirici Açıklama: Borderlands 4 mü Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız