Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic'in Yaratıcısı Sessizce Square Enix'ten Ayrıldı

 
 
Sonic yaratıcısı Yuji Naka, görünüşe göre en son platform oyunu Balan Wonderworld'ün düşük satış performansı nedeniyle yayıncı Square Enix ile yollarını ayırdı.
 
Başlangıçta Twitter kullanıcısı Nintendeal tarafından fark edilen Naka, Facebook'taki işini bu yılın 30 Nisan'ında Square Enix ile sona erecek şekilde güncelledi. Bu daha sonra artık şirkette olmadığını doğrulayan IGN tarafından doğrulandı.  
 
Kararın Naka'nın olup olmadığı belli değil. Ancak ayrılık hamlesi muhtemelen Balan Wonderworld'ün piyasaya sürülmesinden sadece bir ay sonra geliyor.
 
Oyun, hem puanlamada hem de satış konusunda iyi performans göstermedi. Platformer oyunu şu anda Metacritic'te yarı yarıya bir puan derecesine sahip. Ayrıca bazı bölgelerde çok kötü satış rakamları elde etti.
 
Yuji Naka, 2018'de Square Enix'e katıldı. Katılımın ardından platform oyunları geliştirmek üzere Balan Company'yi kurdu. Naka'nın bir sonraki hamlesi ise şu an için belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesradar sonic square enix platform pc ps5 ps4
No More Heroes 1 ve 2 Önümüzdeki Hafta PC'ye Çıkıyor 45 Saniyede Ratchet and Clank'ın 19 Yıllık Gelişimi

Hudson51

5.6.2021 17:53:54

0
Oyunun kendisi zaten kötü iken bir de Square'ın berbat fiyatlandırması ile de iyice yerin dibine batmıştı. Naka için ise üzülmedim açıkçası havada kapılacak bir isim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız