Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra Tabanlı Rol Yapma Oyunu Arco Duyuruldu

 
 
Yayıncı Panic ve geliştiriciler Max Cahill, Franek, Bibiki ve Antonio Uribe ekipleri konsollar ve PC (Steam) için sıra tabanlı rol yapma oyunu Arco'yu duyurdu. Hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı. Oyunun 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
Piksel grafiklerle taktik deneyini geliyor
 
 
 
Arco, kararlarınızın hikayeyi şekillendirdiği taktiksel aksiyon rol yapma deneyimi sunmayı hedefliyor. Oyunda bir yandan çevredeki ilgi çekici atmosferi keşfederken diğer taraftan Red Company çetesine karşı mücadeleye girişiyorsunuz. Oyunda dört farklı kahramana rehberlik ediyor yemyeşil ormanlara oradan geniş düzlüklere ve kavurucu çöllere doğru yolculuk yapıyorsunuz.
 
Büyülü topraklar olarak nitelendirilen bu diyarlarda yolculuk ederken farklı ulusların savaşçılarıyla karşı karşı geliyor, açgözlü sömürgecileri savuşturmaya çalışıyor ve tuhaf yaratıkları ortadan kaldırabiliyoruz. Oyunda kaderimizi tamamen biz şekillendiriyoruz.
 
Diğer taraftan ilerledikçe oyunun kurallarını değiştiren yeni becerilerin kilidini açabiliyor, güçlü müttefikler edinebiliyor ve hayat kurtaran kaynakları toplayabiliyorsunuz. Bu unsurlar da oyunda daha güçlü olmanızı sağlıyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 
 
Geliştiricilerle tanışın
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Arco
Wo Long: Fallen Dynasty Yeni Ek Paket Geliyor: İşte Detaylar Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz Spor Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız