Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Simülasyon Oyunu Tales of Seikyu 2025'in Başlarında Erken Erişim Olarak Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı Fireshine Games ve geliştirici ACE Entertainment, fantastik çiftçilik yaşam simülasyon oyunu Tales of Seikyu'nun 2025'in başlarında Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkacağını duyurdu.
 
Fireshine oyunlarının kıdemli ürün müdürü Katie Clark bir basın açıklamasında, "Tales of Seikyu gerçekten büyüleyici bir fantastik çiftçilik macerası ve herkesin gelecek yılın başında deneyimlemesi için çok heyecanlıyız. Büyülü, şekil değiştiren yapısı ve tanışılacak sevimli köylüleriyle Tales of Seikyu, sizleri bekliyor olacak. Önümüzdeki aylarda Seikyu'nun büyüsünü daha fazla göstermek için sabırsızlanıyoruz." dedi.
 
ACE Entertainment tarafından geliştirilen ve Fireshine Games tarafından yayınlanan Tales of Seikyu, oyuncuları hayallerindeki çiftliği inşa etmeleri ve kırsaldaki bir hanı eski ihtişamına kavuşturmaları için yokai dünyasından efsanevi yaratıkların sığınağı olan büyülü Seikyu diyarına götürüyor.
 
Seikyu'yu keşfetmenize yardımcı olacak efsanevi yaratıklara dönüşmek için yetenek artırıcı maskeler edinin. Bir Karga tenguna dönüşerek özgürce gökyüzüne uçun, bir ağaç ruhu Dryad olarak kayalıklara zahmetsizce tırmanın veya gizli hazineleri aramak için bir Slime kadar derinlere dalın.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Simülasyon Tales of Seikyu Erken Erişim macera
Killing Floor III 2025'in Başlarında Geliyor Simülayon Oyunu Hotel Galactic Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız