Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rare'in Sitesinde Geri Sayım Başladı


 
     Microsoft'un Nintendo'dan 300 milyon dolara satın aldığı Rare'i Perfect Dark, Banjo-Kazooie, Conker's gibi oyunları ile tanıyoruz. Her ne kadar Microsoft'a satıldıktan sonra performansında düşüş olsa da Rare hala çok önemli bir stüdyo.

      Rare'in yeni bir oyun hazırlığında olduğu biliniyordu; firmanın resmi sitesindeki geri sayım da bunun kanıtı olarak görülebilir. Geri sayımın tamamlanmasına 7 gün var yani E3 fuarında yeni bir Rare oyunuyla karşılaşacağımızı rahatlıkla söyleyebiliriz.
 
     Geri sayımın bulunduğu ekrandaki "milyonda bir" yazısı da dikkat çekici. Acaba bunun anlamı ne olabilir. Bu yeni oyun bana büyük ihtimalle bir Natal oyunu gibi geliyor. Belki de firma 2 oyun birden bile duyurabilir ne de olsa karşımızda oldukça büyük firma var.
 
      E3 fuarında Microsoft cehpesi de oldukça hareketli geçecek diyebilirim. Xbox konsollarına özel oyun yapan şirketlerin büyük yapımları ile karşılaşmayı umuyorum.
 
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak perfect dark xbox 360 microsoft rare E3
Telltale'dan Jurassic Park Oyunu Geliyor! Red Dead Redemption'ın Kısa Filminin Tamamı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

8.6.2010 16:00:44

0
@HooMie Git Rare'nin eski oyunlarını araştır sonra gel rezil olma böyle..Konuya dönersek MS'ye geçince genelde eski oyunlarını Xbox'a getirdiğini gördük kendisinden ama Kameo,Perfect Dark Zero gibi iyi oyunları da oldu bakalım Natal oyunu bekliyorum bende kendilerinden..

Moy07

8.6.2010 14:54:51

0
HooMie çok biliyosan sen yap oyunu beğenmiyosan oynama adama bak

jrazrael

8.6.2010 13:50:39

0
HooMie conker'sin nasıl bir oyun olduğu hakkında bir fikrin varmı. Banjo çıkacak diye bi kaide yok ama Conker's çıkarsa cidden çok iyi olur.

Selfroot

8.6.2010 12:02:54

0
xD eet estirekcek görkem banjo kazooie 2 filan gelir artık koparız :D bok gibi lan firima yapdığı oyunlarda

powerring

8.6.2010 11:26:39

0
anlaşılan microsoft yine estirecek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız