Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation 4'te Cross-Chat Desteği Olacak

Özellikle FPS oyunlarında rahat haberleşme çok önemli

      Playstation 3'ün en büyük eksikliklerinden biri de konsolda Cross-chat desteğinin olmamasıydı. Bu nedenle arkadaşlarımızla istediğimiz gibi rahata iletişim halinde olamıyorduk. Microsoft'un konsolu Xbox 360'ta ise cross-chat desteği vardı ve bu konsolda multiplayer oyun oynamanın güzelliklerinden biri de buydu.
 
      PS Vita'da Cross-chat desteği getiren Sony, PS3'te olmayan bu özelliği Playstation 4'te oyunculara sunacak. Henüz ayrıntılar kesinleşmese de Sony cephesinden yapılan açıklamalarla PS4'te cross-chat desteği olacağı kesinleşti. Böylece oyuncuların şikayet ettikleri bir sorun daha giderildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Journey 2 Diye Bir Oyun Olmayacak Source 2, LinkedIn Profilinde Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bkaakco

26.2.2013 12:09:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34 Ben aslında Ps4 arayüzü nasıl olacak merak ediyorum umarım cıvıl cıvıl bir ekran olur.
Sunumda vardı. Yeni PSN arayüzüne benziyor, biraz da Microsoft'un meşhur Metro arayüzüne. Bence çok hoştu. PS3'ün arayüzü gösterişli ama basitti.

- The Stig -

26.2.2013 01:17:44

0
ps4 çok sağlam geliyor.. ps3'te olmayıp nintendo ve xbox'tan kapabildiğini kapıp yeni konsola yerleştirmişler.. afferim ulan Sony bir kez daha gözüme girdin..

alemburda34

25.2.2013 23:31:55

0
Ben aslında Ps4 arayüzü nasıl olacak merak ediyorum umarım cıvıl cıvıl bir ekran olur.

Sir Maximus is BACK

25.2.2013 23:15:39

0
Olsun artık,MS'in bu nesilde yaptıklarını Sony 8.jenerasyonda yapıyor.Share vs. olayları güzel şeyler.Artık herkes ne oynadığını paylaşmak istiyor.Neler yaptığını vs, daha detaylı paylaşmak istiyor.Ama MICROSOFT da boş duracak değil.O da rekabet için elini güçlendirmeye çalışacaktır.Hatta hatırlarsanız;Konsolda oynadığı oyunu 'capture' özelliğini MS düşünmüştü ilk defa,ama X360'daki yetersizlikler dolayısıyla bu özelliği entegre etmemişti konsoluna. Bu nesilde 360'ın tek eksiği exc. oyunlardı,ama yeni nesilde Microsoft bünyesine sağlam 1st party yapımcılar katarak o yöndeki eksşikliğini de giderecektir umuyoruz.

bkaakco

25.2.2013 22:57:23

0
Chat falan hikaye bence ben oyunuma bakarım.

Opricnik

25.2.2013 22:53:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: aygun61 Microsoft'ta bu nesilde olduğu yerde saymaz kesin. PS4'e bir nesil öncesindeki konsolda olması gereken özellik şimdi getiriliyorsa Xbox'ta da bu nesilde daha ilerlemiş bir teknoloji kullanılır ve yine aynı şikayetler PS4 içinde yapılır. Demem şu ki: Bence eski konsolda yapılan hataları yapmamaya çalışıyorlar ama tam olarak istediklerini elde edebilmeleri için multiplayer konusunda yeni bir şeyleri de konsola eklemeleri gerekiyor.
sony bunu ilerletti bence hem eski şeyleri kapadı + ileri koydu share butonu bence gerekli bir şey fifada gol attık bas direk of manyak

BSC Misafiri

25.2.2013 21:26:41

0
Konsolun tek korktuğum özelliği ekran kartı umarım xbox çok iyi bir ekran kartı koyar ve sony de onun altında kalmamak için amd 8900 series bir ekran kartı koyar...

aygun61

25.2.2013 21:23:18

0
Microsoft'ta bu nesilde olduğu yerde saymaz kesin. PS4'e bir nesil öncesindeki konsolda olması gereken özellik şimdi getiriliyorsa Xbox'ta da bu nesilde daha ilerlemiş bir teknoloji kullanılır ve yine aynı şikayetler PS4 içinde yapılır. Demem şu ki: Bence eski konsolda yapılan hataları yapmamaya çalışıyorlar ama tam olarak istediklerini elde edebilmeleri için multiplayer konusunda yeni bir şeyleri de konsola eklemeleri gerekiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız