Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Patrick Klaus: EA, Kaliteye Odaklandığı Zaman Farklı Bir Şirket Gibi Hissettiriyor

 
Oyun dünyası için en büyük şirketlerden biri olan Electronic Arts, son yıllardaki aldığı yanlış kararlar sonrasında oyun dünyasının en çok eleştirilen stüdyolarından birisi olmuştu. Kasım ayında çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order ile oyuncuları umutlandırsalar da oyuncular uzun bir süre Electronic Arts'ı "kötü" olarak hatırlayacaktır. 
 
Electronic Arts'ın sahibi olduğu Kanadalı video oyun geliştirme stüdyosunun yöneticilerinden Patrick Klaus, EA hakkında bazı yorumlarda bulundu. Daha önce Google ve Ubisoft gibi şirketlerde çalışmış olan Klaus, "EA, kaliteye odaklandığı zaman farklı bir stüdyo gibi hissettiriyor. Kaliteye ve oyuncu deneyimine odaklanırsak başarının geleceğine inanıyoruz." dedi.
 
Ayrıca Klaus, stüdyonun yeni bir Star Wars oyunu ve yeni bir IP üzerinde çalıştığını da açıkladı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Oyun Electronic Arts Motive Stüdyo Patrick Klaus 2 yeni yapım
Horizon Zero Dawn ve Uncharted: The Lost Legacy PlayStation Now'a Ekleniyor 2019 Dünya Şampiyonası İnfografiği Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

18.12.2019 14:54:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Sarohan Sadece o kadar da değil. Bu boş twitch güruhu ve bunun türevlerinde çelik çocuktan bağış toplayacağım diye, zevksiz leş gibi cahilliklerinden nerede basit, hızlı ve içerikten yoksun kaliteden eser olmayan hızlı gir çık oyunların peydahlandığı, ergenlerin birbirine gece gündüz sövdüğü oyunları birbirinden görüp "çoooh iyi abee" dedikleri bu dönemlerde yapımcılar da nereye yem atacağını biliyor. Bu zevksizlik abidelerinden kurtulmadıkça; yapımcılarında ürününü pohpohlayan değilde çıtayı düşürmeme derdi olmadığı sürece bu böyle gider.</blockquote> O dediğin kişiler sana ne yaptılarda bu kadar celallendin ? O dediklerin sadece keyif ve zevk için oyun oynuyor. Senin gibiler oyunları ölüm kalım meselesi gibi bakıyor.
Buna "Celallenmek" denmez öncelikle. Ben diyorum bayram haftası sen diyorsun mangal tahtası. Doya doya izle beni ilgilendirmez.

Manhunt Three

18.12.2019 14:42:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sarohan Sadece o kadar da değil. Bu boş twitch güruhu ve bunun türevlerinde çelik çocuktan bağış toplayacağım diye, zevksiz leş gibi cahilliklerinden nerede basit, hızlı ve içerikten yoksun kaliteden eser olmayan hızlı gir çık oyunların peydahlandığı, ergenlerin birbirine gece gündüz sövdüğü oyunları birbirinden görüp "çoooh iyi abee" dedikleri bu dönemlerde yapımcılar da nereye yem atacağını biliyor. Bu zevksizlik abidelerinden kurtulmadıkça; yapımcılarında ürününü pohpohlayan değilde çıtayı düşürmeme derdi olmadığı sürece bu böyle gider.
O dediğin kişiler sana ne yaptılarda bu kadar celallendin ? O dediklerin sadece keyif ve zevk için oyun oynuyor. Senin gibiler oyunları ölüm kalım meselesi gibi bakıyor.

speddy12

18.12.2019 12:13:13

+1
Fallen orderda bahsedilen sorunları ben neredeyse hiç yaşamadım sanırım benim şansıma :)

BSC Misafiri

18.12.2019 00:52:30

+2
Fallen Order’ı oynayıp bitirdim.Açıkcası milletin övdüğü kadar iyi bir oyun değil.Yapay zeka bazı yerlerde beni çıldırttı.Özellikle şu ışın kılıcının kesememesi durumu çok üzücü oldu.Onun dışında güzel oyundu ama anlatılanlar kadar da değildi

BSC Misafiri

18.12.2019 00:52:15

0
Firma kurtarma çabaları Vol. 99999999

Sarohan

17.12.2019 22:44:55

+2
Sadece o kadar da değil. Bu boş twitch güruhu ve bunun türevlerinde çelik çocuktan bağış toplayacağım diye, zevksiz leş gibi cahilliklerinden nerede basit, hızlı ve içerikten yoksun kaliteden eser olmayan hızlı gir çık oyunların peydahlandığı, ergenlerin birbirine gece gündüz sövdüğü oyunları birbirinden görüp "çoooh iyi abee" dedikleri bu dönemlerde yapımcılar da nereye yem atacağını biliyor. Bu zevksizlik abidelerinden kurtulmadıkça; yapımcılarında ürününü pohpohlayan değilde çıtayı düşürmeme derdi olmadığı sürece bu böyle gider.

Fearless_tr

17.12.2019 21:45:19

+3
Sorun adamlarda degil kalite seviyesi olmayan oyuncularda önlerine ne koysan "ABOWWWW" diyen oyuncular oldukca bunlarda yarim yamalak beklentileri karsilamayan oyunlar yapmaya devam edicekler.

RocK__StaR

17.12.2019 21:36:12

+6
Jedi fallen order da övüldüğü kadar iyi bir oyun değildi oyunun aceleyle yapıldığı çok belli bolca yapay zeka sorunları teknik sorunları fps sorunları ea aceleye getirmeseydi titanfall 2 seviyesinde bir oyun görebilirdik oyun son yılların en iyi oyunlarından biri olabilirdi yazık olmuş

Manhunt Three

17.12.2019 21:01:08

0
Bf ve Sw oyunları iyinin üzerinde. Daha iyisi de olabilir ama son yıllarda kötü bir firma da değil.

deadlight54

17.12.2019 20:50:11

+2
yav he he
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Endüstrisi ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız