Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K25 Işın İzleme Desteğine Sahip Olacak

 
 
2K tarafından yayınlanacak olan basketbol serisinin en yeni oyunu NBA 2K25 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan bilgilere göre oyun PC platformunda Ray Tracing yani ışın izleme efektlerine sahip olacak.
 
NBA 2K25'in PC sürümü konsol versiyonuna dayanıyor
 
 
 
Daha önce bildirildiği üzere NBA 2K25'in PC sürümü mevcut nesil konsol versiyonuna eşdeğer olacak. Yani PS5 ve Xbox Series X konsol deneyimi PC platformunda aynı şekilde hissedilecek. 2K Games her ne kadar PC platformunun ışın izleme desteğine sahip olacağını aktarsa da bunun konsollarda yer alıp almayacağı şu an için belli değil.
 
Diğer taraftan ışın izleme efektlerinin sıradan / normal maçlar sırasında herhangi bir şekilde aktif olmayacağı bildiriliyor. Efektlerin sadece The City oyun modunda aktif hale geleceği aktarılıyor.
 
NBA 2K25, 6 Eylül tarihinde PC, PS5 ve Xbox Series platformunda boy göstermeye hazırlanıyor. Görüldüğü kadarıyla oyun 2K hesabı gerektiriyor. Dolayısıyla bunun bir zorunluluk olduğunu aktarmakta fayda var.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
PCIFIC Esports, VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasına Galibiyetle Başladı! ESL Pro Lig Sezon 20 Bugün Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2024 14:59:32

0
Tekel oldular artık, uzun süredir yüzüne bakmıyorum bile. Basketten soğuttular insanı..

BSC Misafiri

3.9.2024 15:13:22

0
pc'ye hep başta üvey evlat çekiyolar, sonra düzeliyor. optimize ile alakalı olabilir ama daha cok ciddiye almıyorlar, asıl topluluk konsol odaklı gibi. epic'den oynadıgımda korkunç hile ve çökmeler vardı, bu paraya satın alınacak oyun değil ama alınsa da konsolda alınır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız