Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı!

 
 
Insomniac ekibi tarafından şu anda arka planda geliştirilme aşamasında bulunan ve sadece kısa bir duyuru fragmanına tanıklık ettiğimiz Marvel's Wolverine projesinden yepyeni sızıntılar ortaya çıktı. Bu sızıntılar, Marvel's Spider-Man 2 ve Marvel's Spider-Man 3'ün resmi olmayan PC sürüm detaylarını bizlere sunan Brezilyalı mod geliştiricilerinden geliyor.
 
Görüntüler oyunun erken yapısına ait 
 
 
 
Marvel's Wolverine'in şu anda resmi olmayan PC sürümünden çeşitli oynanış detayları hem sosyal medyada hem de çeşitli forumlarda dolaşıyor. Ancak bu oynanış görüntüleri erken geliştirme sürecinden geldiğinden dolayı pek çok özellikten mahrum bir şekilde karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla final sürümü temsil etmiyor. Ancak yine de oyundan neler bekleyebileceğinize dair çeşitli fikirler elde edebiliyorsunuz.
 
Bu görüntüleri ve sızıntı içerikleri herhangi bir şekilde sizlerle paylaşmak istemiyoruz. Dolayısıyla bunları bulmak isterseniz internet üzerinden kısa bir arama yapabilirsiniz. Marvel's Wolverine, beklenildiği üzere ilk olarak Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation konsoluna özel olarak çıkışını gerçekleştirecek. Daha sonraki yıllarda ise PC platformuna gelmesini bekleyebiliriz.
 
Oyun için yeni ve resmi detaylar ilerleyen süreçte yayınlanması bekleniyor. Aynı zamanda oyunun şu anda herhangi bir çıkış tarihi de bulunmuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Monolith'in Geliştirdiği Wonder Woman'dan Yeni Detaylar Sızdırıldı Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.6.2024 19:04:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: aterikasedi Oyunun oynanabilir pc sürümü malum sitelerde mevcut. Spider Man 2'den sonra bu oyun da hiç edildi.
Oyunlara hiçbirşey olmadı. Marvel's Spider-man 2 pc'de oynanabiliyor. Baştan sona tüm görevleriyle ama sızan build'in tarihine kadar ve hiç bir optimizasyon olmadan dosya boyutu bile normalde çıktı alınan konsola göre oyunun dosyalarını oyun motoru paketleme sıkıştırma yapar. Marvel's spider man 2 direkt kaynak dosyalarıyla 250 GB boyutunda bir oyun. Dosya boyutu bu denli olunca şehir tasarımı yaparken chunk'lara bölünür misal bir bölgeden diğer bölgeye girerken bir chunk bellekten silinir, diğeri yüklenir ya o olurken bile oyun loading giriyor. Yani sızıntı dosyalar ile, kesinlikle resmi buildin oyun motoruna sahip kişilerce optimize şekilde yapılması bir değil. Kaldı ki planlanan 3 senaryo dlc'si ve ücretsiz dlc'leri var . Oyunu açıkça ilk oyuna göre beğenmedim içerisine yerleştirilen woke propoganda'larından sonra Spider-man'sin gidip saçma şeyler yapıyorsun. Yönetmeni de ben siz sadece spider-man olmayın gerçek dünya ile de bağ kurun diye böle yaptım diyerek savunmuş ki hadi lan . Oyunu gerçek dünyadan uzaklaşmak için oynarsın. Kısaca oyunu beğenmedim fan boy vs. değilim ama sızıntı dosyalar ile yapılan ile resmi port arası dağlar kadar farklıdır. Wolverine sızıntıları ise Greybox'ing dediğimiz konseptleme çalışmaları daha üzerinde texture olmayan oyun içi assetler şöle bişey yapsak nasıl durur diye yerleştirilerek test edilmiş. Ne baştan sonra oynanabilen bir sızıntı ne de tam bir sızıntı. Kodları, animasyon geçişleri bile tam değil. Yani bu oyun da, tıpkı Spider-man 2 gibi hiç edilmedi. İlk oyunu oynayıp beğenmiş biri olarak, ikincisinde ise sadece izlediğim videolardaki woke propogandalardan bile soğumuş biri olarak Spider-man 2 de PC'ye resmi olarak çıktığında satışlarına bu sızıntı portun etksi maksimum 100'de 10-20 olacak. Wolverine'ye ise 0. Çizgi romanlardan, Wolverine açık ara en sevdiğim karakterdir ve şaşırtıcı şekilde berbat çıkan film oyunlarına kıyasla gayet de güzel bir film oyunu çıkmıştı zamanına göre. Umarım o oyundaki güzel şeyleri, geliştirerek Spider-man 2'de olduğu gibi woke propoganda'ları ile doldurmadan bir oyun çıkartırlar da ciddi ciddi eğlenerek oynayabileceğimiz bir oyun olur.

aterikasedi

18.6.2024 02:03:41

0
Oyunun oynanabilir pc sürümü malum sitelerde mevcut. Spider Man 2'den sonra bu oyun da hiç edildi.

BSC Misafiri

18.6.2024 01:22:26

0
Pc sürümü değil early buildin bile buildi yani mekanik denemesinden öte bi şey değil hele sm 3 için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız