Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Big Planet 2 İçin 10 Bölümlük Move Demosu

 
     Ertelenerek Ocak 2011'de çıkacağı açıklanan Little Big Planet 2 için Move desteğine sahip bir demo yayınlanacağı açıklandı. Oyunun Ocak ayındaki çıkışında Move desteğine sahip olmayacağı fakat beraberinde verilecek bir disk ile (Ya da DLC) Move demosuna sahip olacağı belirtiliyor. 10 bölüme sahip olacak bu demo ile Little Big Planet 2'nin Move deneyimini tecrübe edebileceksiniz.
 
     Demonun tam sürüm sahipleri haricinde diğer oyunculara da dağıtılıp dağıtılmayacağı belli değil. Oyunun tam sürümü, Move desteğine Ocak ayındaki çıkışından sonra sahip olacak. Çıkışından kısa bir süre sonra DLC yayınlanacak ve oyuncular Move ile oynayabilmenin yanı sıra kendi kontrol konfigürasyonları ile Move bölümleri yaratabilecekler.
 
     Yeni açıklamaların arasında her oyuncunun kendi kamerasını kullanacağı da bulunuyor. Hatırlarsanız ilk oyunda multiplayer oynayan herkes aynı kameradan izlemek zorunda kalıyor ve sıkışıyordu. Artık herkes kendi bakış açısı ile özgürlüğün keyfini çıkarabilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Little Big Planet 2 Sony Media Molecule Move Demo
Tony Hawk: Shred'in Çıkış Tarihi Belli Oldu Kuzey Amerika'da Blu-ray Player Oranı %17
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.1.2011 13:44:52

0
bnde move var 2 tane 4 taneye kadar desteği var + 1 kamera yetiyor.Ltbp 2 yi ise move destekli diye almıştım :(( sonradan update yaparlar inşallah henüz gelmedi ltbp2 shoptodan yapıyorum alışverişimi 7-8 güne geliyor ve ucuza ! :)

BSC Misafiri

5.10.2010 21:37:06

0
Neden 4 camera alıncakmıs ki 1 kamera sadece 1 tane alfılasaydıı OOooooo Sony move'dan para kazanma ihtimali düşer ama dediğin gibise 4 camerayı hiç kimse almaz hem adam gidipte 2,3 adamı 3D görüntüde Move ile kescem die alcaklarını da hiç düşünmüorum alan olursada 1000de 1 gibi oda zenginse ...

Devoin

3.10.2010 14:44:28

0
haha özgürlüğe bak be :) Move versiyonu Dlc ile sat,sıkışma diye 4 tane kamera al,4 tane motion controller al,oyunu al,vs vs

FERFEROS

3.10.2010 11:58:10

0
Move ile bölüm yaratmak gayet keyifli olacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Little Big Planet 2
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız