Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu SHINONOME ABYSS: The Maiden Exorcist'e Switch Versiyonu Eklendi

 
 
Yayıncılar Kadokawa Corporation, Kadokawa Game Linkage ve ABC ANIMATION ile geliştirici WODAN, roguelike korku aksiyon oyunu SHINONOME ABYSS: The Maiden Exorcist'in daha önce duyurulan PC (Steam) sürümünün yanı sıra bu sonbaharda Switch için de piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Şirketler ayrıca Akiho Suzumoto'nun ana karakter Yono'ya ses vereceğini ve SHINONOME ABYSS: The Maiden Exorcist'in 26-29 Eylül tarihleri ??arasında Japonya'nın Chiba kentindeki Makuhari Messe'de düzenlenecek Tokyo Game Show 2024'te oynanabilir olacağını duyurdu.
 
Bu strateji roguelike korku aksiyon oyununda ana karakter, Mononoke'nin (yokai ve intikamcı ruhlar) gizlendiği perili evlerde sınırlı sayıda eşya ve tuzak kullanarak hayatta kalmaya çalışan Yono adlı bir tapınak kızıdır!
 
Kayıp Onmyouji kardeşinin izinden giden tapınak hizmetçisi Yono, Mononoke'nin (yokai ve diğer intikamcı ruhların) yaşadığı korkunç bir yere varır. Konağın yapısı her girdiğinizde değişir. Üç oyun modu vardır: "Harai", "Misogi" ve "Gyou", oyuncuların sonsuz bir zindanda ne kadar süre hayatta kalabileceklerini görmek için yarıştıkları en yüksek zorluk modu olan "Gyou". 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Korku SHINONOME ABYSS: The Maiden Exorcist Switch PC
PS5 Yazılım Güncellemesi Final Fantasy 16'daki Grafik Sorunlarını Çözüyor Space Marine 2 Avrupa'da Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyunlaırndan Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız