Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Grand Theft Auto: Trilogy AppStore Mağazasında 24.99 TL'ye Satışta

 
    Rockstar Games, Grand Theft Auto III, Vice City ve San Andreas'ı hem iOS, hem Android, hem de Windows Phone için piyasaya sunmuştu.

    Bu üç oyunu içerisinde barındıran Grand Theft Auto: Trilogy, sadece iOS kullanıcılarına özel olarak 24.99 TL'ye satışa sunuldu. Toplamda 3.04 GB büyüklüğünde olan oyunun iTunes mağazasına buradan ulabilirsiniz.
 
    Grand Theft Auto: Trilogy, iOS 6 ve daha üstü Apple işletim sistemleri için uyumludur.

    Ayrıca Grand Theft Auto: Trilogy, seneler önce Windows, Mac, Xbox ve PlayStation 2 için de satışa sunulmuştu ve halen ise bazı yerlerde satışı devam etmektedir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Grand Theft Auto San Andreas Action Rockstar PS2 PC GTA xbox 360
Söylenti: Telltale Games'in Geliştirdiği Game of Thrones'un Ekran Görüntüleri Sızdırıldı Elite: Dangerous'ta "Ofline Modu" Yer Almayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Alondate

17.11.2014 18:37:20

0
Üçüne de sahibim. iPad3 üzerinden üçü de çok rahat bir şekilde oynanabiliyor. Oyunları almak isteyenlere steam üzerinden değil de, cihaza sahipseniz app store üzerinden satın almanızı tavsiye ederim :)

TayfunKey

17.11.2014 14:24:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Itunes video, muzik ve tv dizileri icin kullanilir. Apple store ise oyun veya diger telefon, tablet veya mac uygulamalari icin.

Yanlisim varsa duzeltin arkadaslar ama zaten link'e tiklayinca beni Itunes degil App Store'a yonlendiriyor. Ufak bir yazim hatasi duzeltilirse iyi olur. Insanlarin Itunes ve App Store'un iki farkli magza oldugunu bilmesi icin Apple cok cabliyor ve Apple yaptirimlari cok gucludur belirtmek isterim.
Selam, haklısın. Ben de öyle biliyorum ama son zamanlar her şeyi iTunes'a dahil ettiler ya da etmeye başladılar o yüzden hiç kurcalamadım öyle yazdım. Dün gece haberin kaynağında da öyle yazıyordu. Şu an baktığımda düzeltilmiş :) Şimdi ben de düzeltiyorum. Uyardığın için teşekkür ederim.

BSC Misafiri

17.11.2014 13:19:28

+1
Itunes video, muzik ve tv dizileri icin kullanilir. Apple store ise oyun veya diger telefon, tablet veya mac uygulamalari icin. Yanlisim varsa duzeltin arkadaslar ama zaten link'e tiklayinca beni Itunes degil App Store'a yonlendiriyor. Ufak bir yazim hatasi duzeltilirse iyi olur. Insanlarin Itunes ve App Store'un iki farkli magza oldugunu bilmesi icin Apple cok cabliyor ve Apple yaptirimlari cok gucludur belirtmek isterim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız