Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA V'in Silah DLC'leri Gözüktü


    Rockstar Games, önümüzdeki hafta itibariyle çıkacak olan Grand Theft Auto V'te sızıntı yaşanmaması için büyük uğraş vermişti. Fakat oyunun çıkışına günler kala GTA V'in hem PS3, hem de Xbox 360 sürümü korsan mecralara düşmüş durumda. Bu durumdan faydalanan korsan oyun kullanıcıları da, oyundan yeni bilgileri paylaşmaya devam ediyorlar.
 
    Gelen yeni bilgilerde Grand Theft Auto V'in ücretli silah DLC'leri gözüktü. Belirtilenlere göre oyunun Xbox 360 sürümünde Ammunation yani silah mağazasında alışveriş yaparken kullanıcılara Xbox Live mağazasına yönlendirecek bir seçenek sunuluyor. Burada ise GTA V'in ücretli silahları karşımıza çıkıyor. Konuyla ilgili yayınlanan görüntüye aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameranx Grand Theft Auto V Action Rockstar PS3 Xbox 360 PC GTA 5
PES 2014'te Yer Alacak Stadyumların Listesi Football Manager 2014'ün Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

16.9.2013 14:09:42

+1
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz nerde o watch dogs araç fiziklerine sallayanlar bi açıklasın şimdi şu oyuncak arabayı,hasarlar akla durgunluk veren cinsten zaten adam son sürat giriyor far bile zar zor patlıyor
Cidden oyundaki bazı eksiklikler çok gözüme battı. Araç sürüşleri haritaya göre değiştirilmiş ona bir şey demiyorum sonuçta GTA 4'te ot üzerinde gitmek buzul üzerinde araç sürmeye eşdeğerdi aşırı kayıyordu. Büyük oranı asfaltsız olan bu haritada buna göre sürüş dinamiklerini değiştirmişler ona bir şey demiyorum. Ancak eksikliklere gelince, Araçların aldığı hasar çok az. Araç bir kaç takla atsa bile çok hafif yamulmalar ve çizikler oluşuyor. Farı kırman için bile özel bir çaba sarfetmen gerekiyor bu bakımdan gerçekten GTA 4'ü aradım. Bir de şehir çok güzel tasarlanmış olsa bile sokakta kaldırımda yürüyen insan göremiyorum. Sanki bomboş şehirde geziyormuşuz gibi bir hisse kapılıyorum. Trafik pek yok, araçlar daha az ve neredeyse hiç yaya yok. Roller Coaster'a biniyorsun ne senden başka binen var ne de etrafta tek bir tane insanoğlu ama tam bindiğin anda çığlık kıyamet ortalık. Gerçekten yaşayan şehir havasını vermekte biraz eksik kalmışlar. Bir de araçlara çarpınca GTA 4'te adamlar inip are you okay diye sorar veya gelip kafa göz girişirdi. Bu oyunda vuruyorsun hiç bir şey olmamış gibi sürmeye devam ediyorlar. Haritayı geliştirip bir çok etkinlik eklemişler ama o yaşayan çevre hissini malesef azaltmışlar. Belki de konsolların gücü bu kadar yetti bilmiyorum sonuçta NPC ve yaptıkları şeyler tamamen işlemci isteyen bir şey. Umarım yeni nesil konsollarda ve PC'lerde bu tür sorunlar aşılır ve öyle gelir önümüze.

JokerHead

15.9.2013 15:30:48

-1
Hayır malmısınızda Watch Dogs u savunuyorsunuz.WD un da sürüş ve hasar dinemiklerini gördük berbat.Ubisoft en paracı firmalardandır en az 20 DLC gelir WD a.GTA V e de oynamadan yorum yapmayın oynayan herkes araç sürüşlerini beğendi.Hasar kötü diye oyunu balon yaptınız ya helal olsun size.

Rogue Agent

15.9.2013 11:49:15

-1
sen bi doktora görün arkadaşım ben aç bi gta v gameplay yaz google'a diyorum sen dereyi görmeden paçaları sıvama,görmeden yorum yapma diyosun.gördükte konuşuyoruz fanboy ne saçmalıyosun hala,kabak gibi videoda attım önceki sayfaya aç bak ses çıkarabilen varmı yok anca eksilersiniz acizliğinizle.önceden oyun çıkınca görüşürüz görüşürüz diyodunuz ne oldu çıktı balon patladı herşey kabak gibi ortada işte.gören gözler görmez mi oldu şimdi? nerde o dili her tarafa uzayanlar ötün hadi şimdide eksileyip pusmayın önceden iyi sıvıyordunuz her yazdığıma ?

EagleTibet

15.9.2013 03:06:13

+2
@Mudokon Kafası Reyiz ben orda seni kastetmedim, üstüne alınma o laflar sana deil. Sen orda doğru olanı yaptın. Benim lafım senin cvp verdiklerin gibilerineydi... Ayrıca senin bu ''seviyeli tartışma'' dediğin olayı bazıları sürekli yaparak siteyi kirletio. Ben eskiden burda bi haber çıkınca haberi özet geçip yorumları okurdum. Şimdi ise durum tam tersine döndü. Eğer o söylediklerimi sen üstüne alındıysan tekrar diorum alınma çünkü o laflar senin gibi mantıklı yorumlar yapanlara deil her olaydan bi fanboyluk çıkaranlaraydı...

Mudokon Kafası

15.9.2013 02:34:19

-1
quote:

Orijinalden alıntı: S_NM_Z Yazık gelmiş gene atarlı ergenler siteye. Akılları sıra Gta (gerçek anlamda ki ilk openworld oyun) ile çıkmamış oyunları karşılaştırmaya ki işin komik yanı yanıda bu zaten. Ne Gta çıktı ne de karşılaştırdıkları oyunlar. Ayrıca bu nasıl bi salaklıktır böyle aklım almıyo. Altı üstü bi OYUN. Eninde sonunda oynanıp bitirilecek ve ya bitirilmeden sıkılıp başından kalkılıcak bi eğlence uğruna kavga ediliyo. Lan oğlum al ikisinide oyna korkma birisi bunu öğrendiği zaman senden sabun filan yapmıcak... Ve ayrıca madem sen oynamiosun bırak oyunu bekleyenleri rahatsız etme. O adamların/benim eğlenceme mani olma. Ben gelip W.D. yada başka bi oyunda laf atiomuyum ???? @Mudokon Kafası ""Headshot""
Karşılaştırma değil örnek verme. O şahıs için örnek verilecek tek oyun o ben ne yapayım.

Burada çalışan her editör bu oyunları değerlendirip bir yere koymak için çalışırken, Oyunlar için puanlar verirken bu dediğinizi deselerdi şu an bu oluşumda in cin top oynardı.
quote:

"bi eğlence uğruna kavga ediliyo"
Yorumlara bakarsanız seviyeli bir tartışma olduğunu görürsünüz. Kavga dediğiniz şey, ağız dalaşı ve hakaret ile başlar. Bunlardan birini yapmış olsaydım banlanırdım efenim. Ekleme : Ben bir PC kullanıcısı olarak W.D oynayacağım elbette.Ama ben bir oyun için yorum yaparken, kullandığı oyun motoru,fizik motoru,içerik zenginliği,oyunun tarzı,grafikleri,oynanış ve oyuna odaklanabilme,oyun veya karakter kontrolü(karakteri sahiplenme),tarzını yansıtıp yansıtmaması gibi özellikleri ele almazsam; İki oyunu karşılaştırırken de bu özelliklerden oyunların her ikisinde de bulunan özelliklerin ortalamasını alıp karşılaştırmazsam; Yaptığım ya trollük olur ya da fanboyluk olur. Pes mi Fifa mı? veya Battlefield mı CoD' mu? Bu sorular cevaplanması gereken sorulardır ama bu cevaplar seviyeli ve objektif bir şekilde verilmezse bu tür platformlarda hakaret eden ve aşağılayan insanlar çoğalıyor. Oyun hakkında nötr olan bir insan oyundan soğuyor.

EagleTibet

15.9.2013 02:15:04

+1
Yazık gelmiş gene atarlı ergenler siteye. Akılları sıra Gta (gerçek anlamda ki ilk openworld oyun) ile çıkmamış oyunları karşılaştırmaya ki işin komik yanı yanıda bu zaten. Ne Gta çıktı ne de karşılaştırdıkları oyunlar. Ayrıca bu nasıl bi salaklıktır böyle aklım almıyo. Altı üstü bi OYUN. Eninde sonunda oynanıp bitirilecek ve ya bitirilmeden sıkılıp başından kalkılıcak bi eğlence uğruna kavga ediliyo. Lan oğlum al ikisinide oyna korkma birisi bunu öğrendiği zaman senden sabun filan yapmıcak... Ve ayrıca madem sen oynamiosun bırak oyunu bekleyenleri rahatsız etme. O adamların/benim eğlenceme mani olma. Ben gelip W.D. yada başka bi oyunda laf atiomuyum ???? @Mudokon Kafası ""Headshot""

Mudokon Kafası

15.9.2013 01:48:58

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz

Bikere grafikler inanılmaz hayal kırıklığı,bırakın bu nesli resmen bir nesil geriden geliyor,bide grafikler yeni nesil gibi olacak demişlerdi,İkincisi karakter değiştirme sistemi videolarda gösterildiği gibi değil,serbest gezerken bile karakter değiştiremiyorsunuz,Üçüncüsü ve belkide en önemlisi ise harita gösterilenlerin yarısı kadar bile değil,çok küçük,Dördüncüsü Pc'ye çıkmıyor ve Beşinciside bu haberde okuduğunuz sistem.
Dur madde madde gideyim. 1 - Hayal kırıklığı dediğin grafikler öve öve bitiremediğiniz Watch Dogs'un Ps3 grafiklerinden kat kat güzel ve GTA V'in Xbox360 versiyonu grafik olarak zaten güzel.Bu bir nesil geriden geliyorsa Watch Dogs taş devrine ait. (bilerek Watch Dogs'tan örnek gösteriyorum çok övüyorsunuz ya...) 2 - Videoda sana, sıkıldığın zaman karakter değiştireceğini söylememişti zaten.Sistemin geri kalanı video ile aynı. 3 - Burada ben değil rakamlar konuşsun GTA III - 7.7 KM2 GTA VC - 9.0 KM2 GTA SA - 35.2 KM2 GTA IV - 17.6 KM2 GTA V - 129.4 KM2 4 - Burada hakkını vereyim ama Rockstar'ın Max Payne 3 oyununu ben GTA 4'ü kapana kapana oynadığım PC ile maximum ayarda oynadım, bitirdim. Yani böyle bir oyunu aynı motoru kullanarak PC'ye güzel aktarabildilerse PC hakkında mükemmel deneyim elde ettiler demektir. Bu deneyimi kullanabilirler. Bu bir olasılık tabi. Ama bir kaç ay öncesinde Rockstar bu konuda eleman arıyordu bu da olasılığı yükseltiyor. 5 - Burada da firma mecbur kaldı kesinlikle. Oyun için o kadar para harcadılar ki bu klişe yöntemi yine oyuncunun zevklerini düşünerek kullanıyorlar. Ayrıca bu oyuncunun zevkine kalmış bir olay. Oyuda silahları sevmediysen para verir yenisini kullanırsın. Sana bazı firmaların yaptığı gibi "buna bayılacaksınız" diyerek reklam yapmıyor veya oyunu adam gibi oynaman için seni buna zorlamıyor.

RealArek

15.9.2013 00:42:12

0
Madem oynamıycaksınız almıycaksınız niye yaziyosunuz ? sizi şöle dışarı alalım.

BSC Misafiri

15.9.2013 00:15:42

0
arkadaşlar bişey sorucam suan oyunla ilgili bağzı şeyler açık ve net bunlarıda herkes biliyor. Firmayı savunmanın yada fanboyluk denilen illeti yapmanın anlamı yok. Bu adamlar size ne para veriyorlar nede bedava oyunlarını veriyorlar.Üstüne üstlük daha oyun duyuruldugunda TÜRKÇE imza kampanyası yapıldı ve adamlar resmi adresinde twitter da Türkler sürprizimizi bekleyin dediler ve fos cıktı... Oyunun fizikleri ölü apaçık ÖLÜ. bunu ister kabul edin ister etmeyin. Birde silah dlc si gibi bişeyde cıktı şimdi buda fiyasko oldu.. -2 ile başladı oyun. Boşu boşuna yok şöyle yok böyle diyipte firmayı övmeyin ne övgünüzü görüyorlar nede kazancınız oluyor boşa.. Gerçeğe gerçek yiğidi öldür hakkını yeme derler. Araç fiziği hasarı sürüş dinamiği Ölü.. Ve DLC sürprizleri tam bir şok.. Kimse kusura bakmasın ben para verip alıcaksam bangır bangır eleştiririm olmamıs bağzı seyler diye. Hiiç boşa yok şöyle fiirma böyle firma diye yazmayın yada yazın nasılsa sizde ve millette oyunun ne halt oldugunu biliyor. Kendinizi kandırmayın. hadi eyvallah.

Prince Oberyn Martell

14.9.2013 23:49:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: -CallOfDuty- Oyuncuları en çok düşünen firmaymış bide R* Gördük R* neymiş daha oyun çıkmadan dlc yapmışlar satmak için oyun zaten çöp gibi grafikleri berbat her 5 senede 4-5 şey ekleyip çıkartıyorlar, 4-5 senede dlc'yi bile hazırlamışlar dahe ne diyiyim ben bunlara. Oyun piyasasının gelmiş geçmiş en paragöz firmasıdır R* Herkez anlamışdır artık umarım Watch dogs gibi şaheseri bi oyun varken bunu anca oyundan anlamayan 10-14 yaşındaki çocuklar oynar
Ubisoft farklı sanki. Bu aralar neredeyse tüm oyun firmaları uyguluyor bunu,alıştık artık.

Alkalen Fosfataz

14.9.2013 23:46:41

-3
Para para para.

BSC Misafiri

14.9.2013 23:36:47

-2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşlar ilk önce GTA olmasaydı diğer openworld olabilir miydi ? Hayır...GTA'ya gelip burda laf atıyor.GTA San Andreas'ın büssürü online modları çıktı.Binlerce kişi oynuyor.Büyük ihtimalle GTA'ya laf atanların çoğu GTA oynamamış.Watch_Dogs'ta hackten başka birşey göstermediler.Yada ben yanlış gördüm. :)
GTAdan öncede bir çok açık dünya oyunlar vardı.GTA bir ilk değil,sadece çok iyiydi ve herkes tarafından cok sevilmişti.

SouthPark_Konsol delisi

14.9.2013 23:35:40

+2
Yine gelmiş GTA düşmanları Objektif olamıyorsanız bari fanboy olsanız bile bari 2 DK ADAM olun saçma sapan boş boş ergenler gibi yorum yapsanız Utanmadan birde KAÇ dk diyede sorarsınız. Oyundan anlıyorsan kendi oyununu yapar satışa sunarsın Oyun oynamak zevk işidir beğenmiyorsan oynamasın. Önemli olan oyundaki Açık Dünya nın bizlere yansıtılıp anlatılması oyun güncellemelerle dahada geliştirileceğine inanıyorum. Şunu düşünün kü GTA olmasaydı Watch Dogs gibi oyunlar bile gelemezdi gelse idi bile b.k dan bir şey çıkardı. Forum saçmaladı niye çünkü doğru düzgün düşünemeyenler insanlar bile dolu. Bazen ben bile bazı konularda saçmalıyorum hatta aşırı derecede SONY fanlığı yapıyorum ama cidden yapılan davranışlar cidden çok saçma SANA PARA kazandırmıyor yok Ama bir insanın ya kalbini kırarsın ama o kırık kalbi onaramasın. BİR OYUN için fanboyluk için birisini kırmaya değmez. Her şey kırılır ama en son kırılacak şey İnsanın içindeki Kalptir ki bunu anlayanlar anlar anlamayanlar zaten ne olduğu belli. Cidden nerelere geldik.. Yazık cidden. PC ye gelmiyor diyen içinde aynısı GTA 4 ede deniliyordu NE OLDU ÇIKTI BİLMEDEN KONUŞMAYIN. SANKİ OYUNU YAPAN SİZSİNİZ.

BSC Misafiri

14.9.2013 23:03:48

0
Bu oyun şimdiye kadar en iyi açık dünya oyunudur tartışmaya gerek yok!

BSC Misafiri

14.9.2013 23:03:17

0
Arkadaşlar ilk önce GTA olmasaydı diğer openworld olabilir miydi ? Hayır...GTA'ya gelip burda laf atıyor.GTA San Andreas'ın büssürü online modları çıktı.Binlerce kişi oynuyor.Büyük ihtimalle GTA'ya laf atanların çoğu GTA oynamamış.Watch_Dogs'ta hackten başka birşey göstermediler.Yada ben yanlış gördüm. :)

speederly

14.9.2013 22:58:32

+1
saçma sapan dlc çıkarcaklarına şu araba fiziklerini düzeltsinler adam gibi bir güncelleme çıakrtsınlar oyunu oynamayan milyonlarca inssan var daha nasıl tepki yağmuruna tutulcaklarından haberleri yok henüz üşenmicem bende mail atıcam .

smurats

14.9.2013 22:53:25

-2
forum sacmaliyor yine her oyunda olan şeyler bunlar boş boş konuşmayın.sanki oyunda silah yok da para verip alıyoruz gibi konuşuyorsunuz.

Jokerck

14.9.2013 22:47:42

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz
alıntı:

Orijinalden alıntı: Mudokon Kafası

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Angelz<br> <br> Oyun her yönden büyük hayal kırıklığı malesef : (<br> </blockquote><br> Şu yönleri say da aydınlanalım. <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s1.gif" align="middle" border="0" alt="">


Bikere grafikler inanılmaz hayal kırıklığı,bırakın bu nesli resmen bir nesil geriden geliyor,bide grafikler yeni nesil gibi olacak demişlerdi,İkincisi karakter değiştirme sistemi videolarda gösterildiği gibi değil,serbest gezerken bile karakter değiştiremiyorsunuz,Üçüncüsü ve belkide en önemlisi ise harita gösterilenlerin yarısı kadar bile değil,çok küçük,Dördüncüsü Pc'ye çıkmıyor ve Beşinciside bu haberde okuduğunuz sistem.
Ya senin gibi oyundan anlamayan belgeselden çıkma varlıklar hala var mı bu devirde?Sırf trollemeye gelmişin çünkü dediklerinin hepsi yalan.

RealArek

14.9.2013 22:07:08

-2
-CallOfDuty- Watch dogs fanboyu oldun o kadar çok beli ki oyuna bok atma gta 5 şahane bi oyun sende 4-5 tane yenilik ekliyolar demişsin bide bi git harbi cod la karıştırmışsın oyunu :D

-Xbox-

14.9.2013 21:55:24

-7
Oyuncuları en çok düşünen firmaymış bide R* Gördük R* neymiş daha oyun çıkmadan dlc yapmışlar satmak için oyun zaten çöp gibi grafikleri berbat her 5 senede 4-5 şey ekleyip çıkartıyorlar, 4-5 senede dlc'yi bile hazırlamışlar dahe ne diyiyim ben bunlara. Oyun piyasasının gelmiş geçmiş en paragöz firmasıdır R* Herkez anlamışdır artık umarım Watch dogs gibi şaheseri bi oyun varken bunu anca oyundan anlamayan 10-14 yaşındaki çocuklar oynar

Ahayri

14.9.2013 21:47:32

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz
alıntı:

Orijinalden alıntı: Mudokon Kafası

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Angelz<br> <br> Oyun her yönden büyük hayal kırıklığı malesef : (<br> </blockquote><br> Şu yönleri say da aydınlanalım. <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s1.gif" align="middle" border="0" alt="">


Bikere grafikler inanılmaz hayal kırıklığı,bırakın bu nesli resmen bir nesil geriden geliyor,bide grafikler yeni nesil gibi olacak demişlerdi,İkincisi karakter değiştirme sistemi videolarda gösterildiği gibi değil,serbest gezerken bile karakter değiştiremiyorsunuz,Üçüncüsü ve belkide en önemlisi ise harita gösterilenlerin yarısı kadar bile değil,çok küçük,Dördüncüsü Pc'ye çıkmıyor ve Beşinciside bu haberde okuduğunuz sistem.
Sen bide şuna bide Sürüş dinamikleri ile Araç fiziğinide ekle. REZALET üstüne REZALET.

_BEDIRHAN_

14.9.2013 21:39:29

+2
araba modifiye videosu(son dakikada aracın son halinin sesi mükemmel bir ilki başarmışlar gta serisinde vites geçişleri vs) /watch?v=YwssrvBcAPo araç hasarı(aracı tren eziyor.) /watch?v=h1lLZixXews

Artizt

14.9.2013 21:34:45

0
Müzik albümleri de erkenden düşüyo ki. En son mesela Placebo - Loud Like Love'ı indirdim, çıkmadan 5-7 gün önce, Aynı şey Arctic Monkeys - AM için de geçerli. Oyun düşünce torrente şaşırmayın yani. Edit: Ayrıca herkes beğenecek diye bir şey mi var? Siz CoD'u beğenmeyince CoD'u beğenenler size bok atıyor mu? Size ne ki başkasının beğenip beğenmediğinden sizi mi geriyo? Herkes her şeyi zaten beğenmez ki. Bana göre de iyi bir oyun değil açıkçası.

Ahayri

14.9.2013 21:29:25

-4
Şahsen GTA 4'e DEVAM!. Rezalet bir oyun olmuş bence.

bkaakco

14.9.2013 21:11:15

0
Gören de sanar gerçek silah alıyoruz. Şu para ile incik boncuk satma işini bitirseler iyi olur.

raxor36

14.9.2013 21:01:53

-2
quote:

Orijinalden alıntı: AutumnRain
alıntı:

Orijinalden alıntı: raxor36

alıntı:

Orijinalden alıntı: srknbyz

fosss fossssss,araç fizikleri,darbe efektleri,kaplamalarrr,5 katı 10 katı muhabbeti yapılan haritaaaa.50 gb lafı yapılırken yaşanan 17 gb şokuuu,incik boncuk dlclerrr.belliydi balonun bu derece şiddetli patlayacağı çünkü çok abartıldı şişirildikçe şişirildi.yılların balonu oldu oyun tarihe geçmesi lazım


Sen bunu başka bir oyunla mı karıştırdın?


Oyun iyi güzelde.Ama şimdi bu araç hasarları neyin nesi ? Arkadaş video da atmış bir izle bari.Valla ben hasar göremiyorum.
Kaplamalara da laf atıyor. Yani sadece hasar değil.

ribatturan

14.9.2013 20:56:34

-1
bir tane daha.Buda oyunun mapi küçük diyenler ve grafikleri berbat diyenler için: http://www.youtube.com/watch?v=F_caroqqeyA BSC FORUMDAN BAKIN LİNKE

AutumnRain

14.9.2013 20:56:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: raxor36
alıntı:

Orijinalden alıntı: srknbyz

fosss fossssss,araç fizikleri,darbe efektleri,kaplamalarrr,5 katı 10 katı muhabbeti yapılan haritaaaa.50 gb lafı yapılırken yaşanan 17 gb şokuuu,incik boncuk dlclerrr.belliydi balonun bu derece şiddetli patlayacağı çünkü çok abartıldı şişirildikçe şişirildi.yılların balonu oldu oyun tarihe geçmesi lazım


Sen bunu başka bir oyunla mı karıştırdın?
Oyun iyi güzelde.Ama şimdi bu araç hasarları neyin nesi ? Arkadaş video da atmış bir izle bari.Valla ben hasar göremiyorum.

smalsrol

14.9.2013 20:56:04

-1
Yanlız araç fiziği gerçekten kötüymüş, eğer o attığınız youtube linki final sürümse eğer. Resmen kalasa çarpar gibi çarpışıyor arabalar.

ribatturan

14.9.2013 20:40:30

0
Arkadaşlar bu arada oyunda roller coaster gibi şeylere binebiliorsunuz,bir video yolluyacağım hem haritanın muhteşemliğini hemde rollercoasterin güzelliğini göreceksiniz.İştevideo: http://www.youtube.com/watch?v=LWOiXJutAsE

_BEDIRHAN_

14.9.2013 20:23:39

-1
oyun yeni nesil ama konsolların gücü bu kadarına yetiyor. pc de ps4 te nasıl olur kim bilir. bf4 te aynı şeyi yaptılar. yeni nesile geçmek için para ödüyorsun. bu da aynı sistem olabilir belki. grafik farkını anlamak isteyenler crysis 3 ün pc/xbox/ps3 karşılaştırmasını incelesin.

ribatturan

14.9.2013 20:23:33

+1
şu güzelliğe bak... http://www.youtube.com/watch?v=uaQhq8TENiU

raxor36

14.9.2013 20:23:12

-2
Fanboylara mesaj: Önce iki oyunu oynayın, sonra karar verin.

raxor36

14.9.2013 20:18:16

+1
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz fosss fossssss,araç fizikleri,darbe efektleri,kaplamalarrr,5 katı 10 katı muhabbeti yapılan haritaaaa.50 gb lafı yapılırken yaşanan 17 gb şokuuu,incik boncuk dlclerrr.belliydi balonun bu derece şiddetli patlayacağı çünkü çok abartıldı şişirildikçe şişirildi.yılların balonu oldu oyun tarihe geçmesi lazım
Sen bunu başka bir oyunla mı karıştırdın?

pharm4vita

14.9.2013 20:16:59

0
dlc lerde moda oldu bayağı.GTA da katıldı bu kervana...

raxor36

14.9.2013 20:16:29

-1
GTA şehir open world oyunlarının atasıdır. GTA olmasaydı ne Saints Row, ne Sleeping Dogs ne de Watch_Dogs çıkardı.

BSC Misafiri

14.9.2013 20:09:32

0
Ya Allah aşkına oyuna laf etceğinize gidin metin 2 oynayın siz beyenmeyen oynamasın niye çamur atıyor anlamıyorum 3 gram beyninizle çöp diyip durmayın

_BEDIRHAN_

14.9.2013 20:09:28

-1
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz
alıntı:

Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_

alıntı:

Orijinalden alıntı: srknbyz

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_<br> <br> yılın balonu diyen arkadaşlar:<br> <br> 17.09.2013 coming...<br> </blockquote><br> ne coming ne going ya 2 gündür hatim edildi oyun,hala coming diyor <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/s17.gif" align="middle" border="0" alt="">


dereyi görmeden paçanı sıvama sonra pişman olursun ;)

neyin kafasındasın dostum bilmiyorum aç bi google gta v gameplay yaz çık o mağaradan
demek istediğimi hala anlamadın herhalde. kendin görüp dene ondan sonra yorumunu yap. bu nesil biraz atarlı herhalde...

ribatturan

14.9.2013 20:08:08

-3
kırılmanın neyi kötü arkadaşım ? gta 4 te abartılıydı. gta 4 e alıştığınız için size abartı geliyor ayrıca videoda arabanın arkadan vrup tekerleğin fırlamasıda güzel olmuş

So Much Ado

14.9.2013 20:01:43

0
Bu resim ta ağustosun 23'ünde GTAForums'ta paylaşılan resim. Ayrıca Microsoft Point kalkalı bayağı zaman olmuşken nasıl resim yeni olabilir?

berkayde

14.9.2013 19:45:38

-4
Angelz 14.09.2013 19:31:52 oncelikle pc ye cikmamasi bir eksi deil. grafikler super nasil bir onceki nesil ps2 oyunu ilan etseydin bari :D oyunu oynamadan harita yarim filan diyon. karakter degistirmeyi de oynadin mi. bu sistem watch dogs ta olmayacak mi zilyon tane dlc cikarirlar sadece silah olsa iyi. arac surusu kotu diyolar da guncellemeyle duzelebilir

BSC Misafiri

14.9.2013 19:42:07

-5
Şu Angelz'i neden kafaya takıyorsunuz ki? Her GTA haberinde çok bilmiş gibi yorum yapıyor.Sırf siz yüz veriyorsunuz diye.Böyle şahsiyetlerle uğraşmaya değmez arkadaşlar.

Rogue Agent

14.9.2013 19:35:17

0
nerde o watch dogs araç fiziklerine sallayanlar bi açıklasın şimdi şu oyuncak arabayı,hasarlar akla durgunluk veren cinsten zaten adam son sürat giriyor far bile zar zor patlıyor

Angelz

14.9.2013 19:31:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mudokon Kafası <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Angelz<br> <br> Oyun her yönden büyük hayal kırıklığı malesef : (<br> </blockquote><br> Şu yönleri say da aydınlanalım. <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s1.gif" align="middle" border="0" alt="">
Bikere grafikler inanılmaz hayal kırıklığı,bırakın bu nesli resmen bir nesil geriden geliyor,bide grafikler yeni nesil gibi olacak demişlerdi,İkincisi karakter değiştirme sistemi videolarda gösterildiği gibi değil,serbest gezerken bile karakter değiştiremiyorsunuz,Üçüncüsü ve belkide en önemlisi ise harita gösterilenlerin yarısı kadar bile değil,çok küçük,Dördüncüsü Pc'ye çıkmıyor ve Beşinciside bu haberde okuduğunuz sistem.

Rogue Agent

14.9.2013 19:27:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_

dereyi görmeden paçanı sıvama sonra pişman olursun ;)
neyin kafasındasın dostum bilmiyorum aç bi google gta v gameplay yaz çık o mağaradan

_BEDIRHAN_

14.9.2013 19:25:12

-2
quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz
alıntı:

Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_

yılın balonu diyen arkadaşlar:

17.09.2013 coming...

ne coming ne going ya 2 gündür hatim edildi oyun,hala coming diyor
dereyi görmeden paçanı sıvama sonra pişman olursun ;)

Riwalp

14.9.2013 19:21:30

+2
bu korsanlar nasıl hemen oynuyorlar . daha oyun çıkmadan torrent e nasıl gelir ki.

Rogue Agent

14.9.2013 19:18:41

+4
quote:

Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_ yılın balonu diyen arkadaşlar: 17.09.2013 coming...
ne coming ne going ya 2 gündür hatim edildi oyun,hala coming diyor

nbin

14.9.2013 19:18:08

0
PC oyuncularına korsan kullanım yüzünden düşman olan kesim bu durum karşısında ne diyor acaba ?

BSC Misafiri

14.9.2013 19:14:46

-7
gta 5 dünyanın en iyi oyunudur ps3 > gta 5> fifa 13 başkada oyun tanımam dgerleri atari

OKAMI

14.9.2013 19:13:07

0
Yorumlar yine harika ya oyun elime ulasin citir citir oynicam.

_BEDIRHAN_

14.9.2013 19:12:47

-3
yılın balonu diyen arkadaşlar: 17.09.2013 coming...

Oyuncu82

14.9.2013 19:12:15

+2
İzliyorum videoları cidden araç hasarları felaket hatta bir dakika araç hasarları cam kırılması lambaların kırılması ve lastik patlamasından ibaret.4'ün araç hasar modellemeleri harikaydı burda olmamış.Her araba nerdeyse 3-5 saniye 200'e çıkıyor dönüşler fazla kolay.Ve yine diyorum hasar almıyor arabalar adam son hızla giriyor duvara azcık yamuluyor birde lambalar kırılıyor o kadar.

Rogue Agent

14.9.2013 19:10:07

-3
fosss fossssss,araç fizikleri,darbe efektleri,kaplamalarrr,5 katı 10 katı muhabbeti yapılan haritaaaa.50 gb lafı yapılırken yaşanan 17 gb şokuuu,incik boncuk dlclerrr.belliydi balonun bu derece şiddetli patlayacağı çünkü çok abartıldı şişirildikçe şişirildi.yılların balonu oldu oyun tarihe geçmesi lazım

RealArek

14.9.2013 19:03:34

0
Rockstar böle bişey yapmaz bence ya bi yanlış anlama var yada başka bi sistem uygulamıştır.

raxor36

14.9.2013 18:41:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunu dün oynamaya başladım. Çok iyi olmuş yapay zeka felan ama kaplamalar geç geliyor bazen ve fps sorunu da var. Neyse yinede her yönüyle çok iyi bi oyun senaryosu felan güzel. Xbox da denedim bu arada
Spoiler verme yeter. Zaten yeterince spoiler aldım.

kvncrylmz

14.9.2013 18:40:31

-6
quote:

Orijinalden alıntı: Mudokon Kafası
alıntı:

Orijinalden alıntı: Angelz

Oyun her yönden büyük hayal kırıklığı malesef : (

Şu yönleri say da aydınlanalım.
sağ sol yukarı aşağıdır daha ne olacak! :D

BSC Misafiri

14.9.2013 18:34:57

-1
Oyunu dün oynamaya başladım. Çok iyi olmuş yapay zeka felan ama kaplamalar geç geliyor bazen ve fps sorunu da var. Neyse yinede her yönüyle çok iyi bi oyun senaryosu felan güzel. Xbox da denedim bu arada

BSC Misafiri

14.9.2013 18:34:51

-1
oyun tartışmasız dünyanın en iyi oyunu (gta vı gelene kadar) ama böyle her silah içinde para istenmez ki

REİS2121419

14.9.2013 18:34:50

-2
Call Of Duty ye dlc çıksa "oh süper" dersiniz adamlar 2 silahı paralı yaptı diye hemen laf atıyorusnuz.

BSC Misafiri

14.9.2013 18:34:48

0
Yuh artık oyun çıkmadan DLC beliriyo hiç bişey demiyorum

BSC Misafiri

14.9.2013 18:34:46

+1
Korktuğum şey bu silahları GTA Onlıne'da da parayla satmaları . Umarım onlıne kısımda Pay To Win benzeri bir şey olmaz .

BSC Misafiri

14.9.2013 18:34:42

0
Bir de iyi yanından bakın şu görsele Atomic Zeplin Free ! Yeahhh...

ConCarnage

14.9.2013 18:29:55

-1
yapma rockstar bu 2. hayal kırıklığın. 1. araç fizikleri , sürüş hissi ve araç hasarları. 2. side bu oluyor para göz değil dedik dedik bakın ne oldu.

WE neED

14.9.2013 18:24:40

-1
Para para para .. Rockstar da bozdu kendini ..

Roach3558

14.9.2013 18:20:51

+1
Böyle dlc'leri filan görünce insan eski oyunları özlüyor, ne dlc vardı ne grafik takıntısı insanlar eğlenmek için oyun oynuyordu şimdide öyle fakat daha az

Mudokon Kafası

14.9.2013 18:13:54

+8
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz Oyun her yönden büyük hayal kırıklığı malesef : (
Şu yönleri say da aydınlanalım.

AutumnRain

14.9.2013 18:12:30

-1
Diyordunuz "EA çoh paragöz 1.Rohstar 2.Valve" "Rohstar'ın g*tünün kılıyığ" gördük.Görevleri de parayla satsın bari

raxor36

14.9.2013 18:07:00

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz Oyun her yönden büyük hayal kırıklığı malesef : (
GTA V hayal kırıklığı ise Watch_Dogs daha büyük bir hayal kırıklığı. (Watch_Dogs dedim çünkü bu şahıs hep Watch_Dogs'u övüyor.) Microsoft para peşinde.

Jokerck

14.9.2013 18:03:47

0
Şu olumsuz yorum yapanlar oyunun ne kadarını oynadı da konuşuyor ve neye göre konuşuyor?Herkeste oyun yapımcısı kesildi başımıza çok biliyormuş gibi konuşuyorlar.

Angelz

14.9.2013 18:00:46

-14
Oyun her yönden büyük hayal kırıklığı malesef : (

Moltherion

14.9.2013 17:57:10

-8
Ya her DLC'yi neden kötü algılıyorsunuz ki? Oyunda zaten yeterince silah var, bunlar da ekstra. İsteyen alır isteyen almaz. Yani bu silahları alınca düşmana tek atmıyorsunuz ki.

Airbus A350 XWB

14.9.2013 17:55:18

+6
Büyük bir Rockstar hayranı olarak böyle haberler beni üzüyor.Umarım sonraki oyunlarda böyle bir işe kalkışmazlar...

raxor36

14.9.2013 17:53:23

-1
Bu sorun eminim ki PS3 sürümünde olmayacaktır.

BSC Misafiri

14.9.2013 17:48:50

+10
sendemi rockstar

omris2013

14.9.2013 17:42:40

0
saçmalığa bak herşeyi paralı silah paralı olurmu

ogkasa

14.9.2013 17:40:49

-9
Araç fizikleri çok kotu bu oyunda izlediğim kadarıyla. Bu yönden hayal kırıklığına uğradım diyebilirim çünkü oyunun %70inde araç kullanıyoruz ve en iyi grafikler ve fizik bu konuda olmalıydı. Umarım pc ye çıkar gta 4teki gibi parçalanma efekleri gorebiliriz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız