Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Funko, Black Widow İçin Kısa Bir Animasyon Paylaştı

 
Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni üyesi olan Black Widow filminden yeni bir video paylaşıldı. Bu seferki video ise Disney'den değil, oyuncak şirketi olan Funko'dan.
 
Son zamanlarda popüler olan, özellikle Marvel ürünleriyle büyük satışlar yapan Funko markası, Black Widow için kısa bir animasyon hazırlamış. Zamanında Lego da bu tarz yollardan geçmişti ve en sonunda filmlerini yapmaya başlamıştı. Funko da bu yolda ilerliyor gibi duruyor. Funko'nun filmlerinin de en azından Lego kadar olmasını umuyorum. 
 
Yayınlanaj kısa videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Black Widow normalde birkaç gün sonra vizyona girecekti, ancak ne yazık ki koronavirüs salgını nedeniyle 6 Kasım 2020'ye ertelendi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel Disney Film Dizi black widow vizyon tarihi oyuncular video animasyon
Agents of S.H.I.E.L.D.'ın 7. Sezonundan Fragman Paylaşıldı Avengers: Endgame'in 1. Yılı Şerefine Kamera Arkası Görüntüleri Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız