Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Free Fire Türkiye Şampiyonluk Serisi Başlıyor

 
     Toplamda 150.000 TL’lik ödül havuzuna sahip Free Fire Türkiye Şampiyonluk Serisi’nde yarışacak 12 takım belli oldu. 20 Ağustos günü başlayacak ligden toplamda 6 takım Free Fire World Series’de boy gösterme şansı elde edecek.
 
 

     20 Ağustos’tan 19 Eylül’e kadar sürecek olan Free Fire Türkiye Şampiyonluk Serisi’nde, 12 takım 64 maç üzerinden kıyasıya mücadele edecek. Maçlar her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.00’te canlı yayında oynanacak.

Free Fire Türkiye Şampiyonluk Serisi’nde mücadele edecek takımlar:
 
Fastpay Wildcats, Karagümrük Espor, Crew Esports, Dark Passage, Bulls Esports, BAL Espor, GOF Espor, Unknownpros, Otherside Esports, Sivasspor Espor, FANATIC, BackSTREET
 
     Mücadeleler Free Fire resmi YouTube ve Nimo TV kanallarında canlı yayınlanacak. Türkiye Şampiyonluk Serisi 2021'in kazanan ilk iki takımı, doğrudan Avrupa Pro Sezon III Finalleri’nde oynamaya hak kazanacak. 3., 4., 5. ve 6. sırada bitiren takımlar ise Avrupa Pro Sezon III Yarı Finalleri’nde oynamaya hak kazanacaklar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition 11 Kasım'da Çıkış Yapacak GetsuFumaDen: Undying Moon Yeni Güncelleme Detayları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız