Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIV PS3'ler İçin de Gözüktü


     Oyun dünyasının en kötü çıkış yapan oyunları arasında rahatlıkla gösterebileceğimiz, Square Enix tarafından "Markayı lekeledi" damgası yapıştırılan Final Fantasy XIV için düzeltme çalışmaları sürüyor. Square Enix, Final Fantasy XIV'ın PC sürümüne gelecek v2.00 güncellemesiyle birlikte kayıplara karışan PS3 sürümünü de ortaya çıkardı.
 
     Yapılan açıklamaya göre Final Fantasy XIV'ün PS3 sürümü, 2012 yılının üçüncü çeyreğinde satışa sunulacak. PC'lerde, Square Enix'in kendini rahat hissetmesine kadar oynaması ücretsiz olan Final Fantasy XIV da, bu güncellemeyle birlikte tekrardan aylık ödeme sistemine geçiş yapacak.
 
      Geçen süreç ve bu konu hakkında yapımcı Naoki Yoshida, "Oyunun çıkış tarihi ile bugün arasında, mümkün olduğunda hızlı çalışarak yeni içerikler ekledik ve sorunları düzelttik. Böyle bir hikayeyi o oyunla sunmak bizim de hoşumuza gitmezdi." açıklamasını yaptı.
 
      Final Fantasy XIV'ın çıkışından bugüne kadar 1 yıldan fazla süre geçti. Yani Square Enix'in oyunu düzenlemesi bu kadar süre aldı. Umarız Final Fantasy gibi bir serinin bu oyunu gerçekten de düzene girmiştir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 MMORPG
Xbox'a Özel South Park Oyunundan İlk Ayrıntılar Warhammer 40K MMO'sunun Çıkış Tarihi Yalanlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.10.2011 18:59:15

0
biri fınal fantasy xıı nın çözümünü verebilir mi yha bi yer var sarı saçlı adam sera nın kristal ini kırmaya çalışırken adamlar basıyor adamımız onlara saldırıyor yenilmek zorunlu işde film çıkıyo 2 tane uçan şey geliyo birinin elinde yoyo gibi şey var kafama süre geliyo vuruyom vuruyom canı yok .s dier uçan şey bana can basıyo hiç ölmiyom ama kafamdaki süre bitince ölüyom .bde bumerang atan cocuk hiç saldırmıyo (3-4 kere saldırdı)onu saldırtmanın yolu yok mu ? ama fınal fantasy xıı-2 deil !

LeVO

14.10.2011 14:58:12

0
Girdi, girdi, severek oynuyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız