Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl?

 
 
Tamamen oynaması ücretsiz bir şekilde bizlere sunulmak istenen futbol oyunu UFL’den yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oyunun açık beta sürecinin başlamasıyla beraber çeşitli oyun içi kesitler bizlere sunuluyor ve böylece oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu doğrudan görebiliyoruz.
 
UFL, dev futbol oyunlarını geride bırakabilir mi?
 
 
 
Öncelikle oyunda yer alan Türkçe spiker konusuna değinmek istiyoruz. Aşağıda yer alan kısa kesitten de görebileceğiniz gibi spiker biraz donuk konuşuyor ve tam olarak o heyecanı yansıtamıyor. Dolayısıyla spiker konusunda elbette genel bakış açısının olumsuz olduğunu belirtebiliyoruz.
 
 
 
Diğer taraftan genel olarak oyuncular top ve oyuncu mekaniklerinin bir hayli kötü olduğunu vurguluyor. Rakip tarafa bakacak olursak EA FC gibi dev bir isim bulunuyor. Dolayısıyla bir tarafta ücretsiz bir şekilde bizlere sunulan futbol oyunu diğer tarafta yüksek fiyatlandırma ile beraber sunulan ve her sene yeni sezonla gelen eski adıyla FIFA yer alıyor. Sizce bu yapım diğer futbol oyunlarına rakip olabilir mi? Yorumlar kısmında düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.
 
Öte yandan UFL bildiğiniz üzere ilk etapta 2021 yılında Gamescom etkinliğinde duyuruldu. O zamandan bu yana geliştirilme aşamasında bulunuyor. Şimdi ise yukarıda bahsettiğimiz gibi beta süreci başlamış durumda ve 7 ile 9 Haziran tarihleri arasında açık betaya erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu sürüme Xbox Series X/S ve PS5 konsolları üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun UFL 2024 futbol
Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

9.6.2024 00:41:46

0
dün 2 maç yaptım.Grafikler yüzler harika.Hantallık var biraz alışmak ta önemli tabi. Bunlar bile oynanabilecek bir oyun ortaya çıkardılarsa EA tedirgin olmaya başlasın.2K el attığı gibi siler süpürür bence

CrrystaL

8.6.2024 06:34:53

0
Türkçe spiker berbat leşş ötesi ama oynanış fena değil geliştirilir.

BSC Misafiri

7.6.2024 23:35:16

0
maalesef beklentilerimin cok altinda gorunuyor UFL, ayrica sadece konsolda olma sacmaligi da cabasi... mobil oyundan tek farki grafikleri.

BSC Misafiri

7.6.2024 23:34:19

+1
quote:

Orjinalden alıntı: lextor Beleş bir oyunda ne bekliyorsunuz dublaj hocası mı seslendirsin? Gayet yeterli. Zaten yapay zeka aracı ile yapılmıştır muhtemelen.
Kafaya bak. Beleş diye o zaman hiç uğraşmasınlar. Milyon dolar yatırım yapılmış oyuna. Zaten bizim Türk insanının bu gelişimsiz ruhu yüzünden bizden bir mok olmuyor. Tıpkı sizin gibiler yüzünden.

BSC Misafiri

7.6.2024 23:34:11

0
Ücretsiz oyun için gayet yeterli. Bence 3,6 9 ve 12 aylık makul bir fiyata abonelik ile verilirse daha kaliteli işler ortaya çıkabilir.

mahsur kalan adam

7.6.2024 21:40:50

0
Xboxta sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum.Giremedim bir türlü

lextor

7.6.2024 19:39:33

0
Beleş bir oyunda ne bekliyorsunuz dublaj hocası mı seslendirsin? Gayet yeterli. Zaten yapay zeka aracı ile yapılmıştır muhtemelen.

Rexroth

7.6.2024 19:26:20

0
Türkçe spiker eğer video daki gibi olacaksa eklemesinler daha iyi. Sanki yapay zekaya seslendirmişler gibi. Efsane PES spikeri Hasan Mustan bile daha iyi yapardı bu işi. Olumsuz konuşmak istemiyorum ama kötü olmuş. Ruhsuz olmuş.

yaratıc1KLAVYE

7.6.2024 18:57:35

0
Oynanış beni heyecanlandırmadı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız