Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bulmaca Oyunu hololive Treasure Mountain, PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı holo Indie ve geliştirici BeXide, PC (Steam) için 3D bulmaca oyunu hololive Treasure Mountain'ı duyurdu. Oyun, bu yaz piyasaya sürülecek.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

Hololive üyeleri sevimli hazinelere dönüşüyor! Hololive hayranları için mutlaka oynanması gereken bu 3D bulmaca oyununda 3D Hololive karakterlerini taşmadan yığarak kendi dağınızı yaratın!
 
Hazineleri atın ve adanın üzerine istifleyin! Aynı hazineleri birleştirerek daha büyük hazinelere dönüştürün! Oyun, adadan bir hazine düştüğünde sona erer! Daha büyük hazineler yaratın ve zincirleme reaksiyonlar yoluyla puanınızı artırmak için ardışık kombinasyonlar yapın! Ve en büyük hazineyi yarattığınızda, inanılmaz bir şey olur…!?
 
Oyunda görünen hazineleri diğer üyelerle takas edebilirsiniz! Kendi
zevkinize göre özelleştirin ve en sevdiğiniz karakterlerden oluşan kendi benzersiz dağınızı yaratın! Dünyanın dört bir yanından oyuncularla yarışın ve becerilerinizi test edin.
En yüksek puanı hedefleyin ve kendinize meydan okumaya devam edin!
 
Duyuru Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bulmaca hololive Treasure Mountain PC 3D
Koumajou Remilia: Scarlet Symphony 8 Ağustos'ta PS5'e Geliyor Microsoft, Deadpool'un Poposundan İlham Alan Kontrolcü Üretti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız