S2 – Son Silah E-Sport İçin Geliyor!

Ersin Kılıç


     31 Mayıs’ta kapalı betanın açılmasıyla birlikte Türk oyun severlerle buluşan S2 – Son Silah, gün geçtikçe içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor.

     Türkiye’de yapılan en iyi lokalizasyon çalışmalarından birisini tamamlayan ekip, Kapalıçarşı haritasıyla tarihi mekânın labirenti andıran yollarını, çıkmaz sokaklarını ve daha önce görülmeyen gizli bölmelerini oyunculara sunuyor. Oyun etkileşiminin üst seviyede olduğu haritada, logar kapaklarını patlatarak Kapalıçarşı’nın gizli bölümlerine erişirken, kubbelerin iç kısmında bulunan zincirlere bağlı yerler de yıkılabiliyor.

     Lokalizasyon ve içerik çalışmaları devam eden S2 Son Silah ekibi, aynı zamanda İstanbul ve Türkiye genelinde bireysel turnuvalar düzenlenmeye devam ediyor. Yapılan bireysel turnuvalarda birçok oyuncu güzel hediyeler sahibi olurken, ilerleyen zamanlarda ise bu bireysel turnuvaların yanına Klan Turnuvaları da ekleneceği söyleniyor.

      Ağustos ayında oyuna nakit eşyaların ilk kez ekleneceğini söyleyen S2 – Son Silah Producer’ı Uluç Ali Kırangil, “Türkiye’deki Free To Play dünyasında S2’nin yarattığı en büyük fark nakit eşyaların oyunun temeline etki etmemesi olacak. Bu da S2’nin ‘yetenekli’ oyuncuları her zaman el üstünde tutacağının bir göstergesi. Nakitli eşyalar hiçbir zaman yeteneğin önüne geçemeyecek” şeklinde konuştu.
 
Basın Bülteni