Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Panda's Snack Factory

Little Panda's Snack Factory, BabyBus geliştiricisinin sunduğu eğlenceli oyunlardan bir diğeri, burada her zamanki gibi onları arkadaşlarına satmak için bir atıştırmalık fabrikası açmaya karar veren sevimli bir girişimci pandayı oynuyorsunuz.
 
Little Panda's Snack Factory'de bu özel atıştırmalıkların tüm üretim sürecini inceleyeceksiniz: Önce ne tür bir atıştırmalık hazırlamak istediğinizi seçmelisiniz. Jöleler, sürprizlerle doldurulmuş çikolatalı yumurtalar, kurabiyeler, deniz yosunu atıştırmalıkları, sosisler vb. arasından seçim yapabilirsiniz. Ardından ürünleri sıfırdan yaratmanız gerekir: Tabanı hazırlamadan, ürünün paketlenmesine ve satılmasına, meyve seçiminden şişeler, kapaklar, etiketler, aroma karışımları meyve suyuna kadar. Bebek Panda'nın oyunları için her zaman olduğu gibi, cazibesi nihai ürünü oluşturmak için gereken işlemlerin her birini yapmaktır.

macera
WiFi Master Key Adventure Story 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Little Panda's Snack Factory 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Little Panda's Snack Factory
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız