Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One'ın Twitch Uygulaması için Tarih Verildi


     Bildiğiniz gibi Playstation 4'te Twitch adlı uygulama olmasına rağmen Xbox One'da yoktu. Microsoft ise en kısa sürede bu uygulamanın aktif hale getirileceğini açıklamıştı. Şimdi uygulama için tarih de verildi.
 
    Twitch'in patronu Emmett Shear'in açıklamasına göre Xbox One'ın Twitch uygulaması 11 Mart'ta aktif hale gelecek. Titanfall'un aynı tarihte Kuzey Amerika ve Avrupa'da piyasaya çıkacağını da hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
The Elder Scrolls Online Betaya Hazırlanıyor Deus Ex: The Fall PC için Duyuruldu + Çıkış Tarihi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.2.2014 14:33:22

0
Twitchin donanimla ilgisi ne cahil herif? Bandwithle alakasi var bunun. Pcde twitchin gelistirmedigi obs bile oyunlari hic kasmadan stream etmenize yariyor. Twitchin yaptigi uygulama olsa hic kasilma olmaz zaten.

BSC Misafiri

25.2.2014 14:23:24

-2
Twitch olsun, Usstream hepsi PS4'de aktif olarak kullaniliyor. Ben Twitch uygulamasinin Xbox One konsolunda her oyunda yuksek cozunurlukte canli yayin yaoabilecegine inanmiyorum. Kesin bu Twitch ve Usstream konusunda'da bir adim geride kalicak Microsoft konsolu. Xbox 360 gibi PS2 efsanesini devam ettiren bir konsol yaratip Sony'i adeta piyasada tek elini kiran Microsoft bugun Xbox One ile cok daha ileri gidebilecegine resmen geri gitti. Nokia'yi batiran adamda Xbox'un basina gecti. Cok yanlis hamleler yaptilar ve yapmayada devam ediyorlar. Titan Fall falan kurtaramaz bu konsolu zaten PC'yeds geliyor oynamak isteyen PC'de oynar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız