Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Türk Takımı Hollanda'da


 
Avrupa`da milyonlarca dolarlık bir piyasaya sahip olan e-spor ortamı , ülkemizde fazla gelişmemiş olsada bazı takımlar kendi çabalarıyla Türk e-sporunu ayakta tutmaya çalışıyorlar. Bu yolda azimle çalışan takımlardan sonuncusu ise Call Of Duty 4 alanında faliyet gösteren HWA-Gaming .5-7 Mart tarihleri arasında Hollanda`da düzenlenecek Crossfire INTEL Challenge 7`ye kayıt yaptırabilen tek Türk takımı olan HWA , güçlü sponsorlara sahip rakipleri ile mücadele edecek. Daha önce internet üzerinden düzenlenen turnuvalarda aldığı başarılarla ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi başaran HWA-Gaming oyuncularının , Hollanda`dan da başarı ile döneceklerine eminiz.

Böyle sevindirici bir haberin üzücü kısmı ise HWA ile birlikte bugüne kadar yurt dışında boy gösterebilen Türk takım sayısının sadece 7 olması. Sadece Crossfire INTEL Challenge 7 de , 12 İngiliz COD4 takımı mücadele edecekken , Türkiye`de Counter-Strike ve Call Of Duty alanında toplam 7 takımın yurt dışına çıkması bizleri düşündürürken, Avrupalı takımlara sponsor olan şirketlerin hepsinin Türkiye şubelerine sahip olmaları ve harcanan bu çapalara kayıtsız kalmaları haberin bir diğer üzücü yanı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC
Itagaki'nin Projesi HD Konsollar İçin Olacak Suda 51: Arc Beni Heyecanlandırmadı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mEtaaa

7.3.2010 13:15:18

0
Asıl biz size teşekkür ederiz bizi takip edip desteklediğiniz için

turkcepsp

7.3.2010 02:25:32

0
quote:

HWA-Gaming CİC7 Maçları HWA-Gaming Grup H de zorlu rakiplerine karşı tutunamadı.İlk maçını İzlandalı rakibi dfine karşı 13-7 kaznana takımız , grubun en güçlü ekiplerindne YYT`ye 13-7 gibi bir skorla boyun eğdi.Bir sonraki rakibimiz SL maçında iyi oynasakta , 13-11 kaybetmemizin ardından , Rodcad maçının hiçbir önemi kalmamıştı.Son formalite maçınıda 13-10 gibi bir skorla kaybederek turnuvaya veda ettik.
Elenmişler. Geçmiş olsun kardeşlerim. Üzülmeyin. Oralara kadar gidip bizi temsil etmeniz bile gurur veriyor bizlere. Hepinize teşekkür ederim. Başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dilerim.

DenizSupra

6.3.2010 19:52:17

0
HWA 7-13 YYT Son oyunlarının skoru...

BSC Misafiri

6.3.2010 13:04:23

0
hardwarearena gaming zaten türkiyenin en güçlü callofduty4 kadrosuna sahip. ykz,mirk,yessir gibi tecrübeli ve başarılı kadrosuyla cic7 de grupdan 3. lükle çıkmayı kaçıran hwa umarım bu sefer turnuvada çok büyük başarılara imza atar.

mEtaaa

6.3.2010 12:43:19

0
Takip etmek isteyene http://twitter.com/HWAGaming

mEtaaa

6.3.2010 02:33:01

0
Eminimki ellerindne geleni yapacaklardır. Yabancı sitelerdede gruplarından çıkmak için en şanslı 3 takım arasında gösterildiler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız