Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezonu Ertelendi

 
 
Çıkışıyla beraber eleştirilerin odağı haline gelen süper kahraman temalı nişancı aksiyon oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League'in yeni sezonu ertelendi. Geliştirici Rocksteady Studios tarafından açıklanan bilgilere göre oyunun ikinci sezonu 11 Temmuz tarihinden 25 Temmuz'a alındı.
 
Yeni sezon oynanabilir bir karakteri daha getiriyor 
 
 
 
Piyasaya sürüldüğü günden bu yana günden güne sürekli olarak düşüş halinde bulunan Suicide Squad: Kill the Justice League, yeni sezonla beraber oyuncuların güvenini kazanmak istiyor. 2. sezonla beraber oyuna Mrs. Freeze adında yeni bir oynanabilir karakter gelmeye hazırlanıyor. Bunun yanı sıra ek görevler, silahlar, kozmetikler ve çok daha fazlası oyuncuları bekliyor.
 
Servis oyunu olduğundan dolayı sürekli olarak yeni sezonlarla ve içeriklerle beraber güncellenmek istenen bu yapım ilerleyen süreçte oyuncu sayısını artıracak mı, hep birlikte göreceğiz. Daha iyisi olacakken beklentileri karşılayamayan Suicide Squad: Kill the Justice League şu anda PS5, Xbox Series X/S ve PC platformları için mevcut.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Atlas Fallen, Xbox Game Pass Kütüphanesine Gelebilir Warhammer 40,000: Space Marine 2 Geliştirmesi Tamamlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız