Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strateji Kart Oyunu Wingspan, PS5 ve PS4'e Geliyor

 
 
Monster Couch ve Stonemaier Games, strateji kart oyunu Wingspan'ın PlayStation 5 ve PlayStation 4 için yayınlanacağını duyurdu. Merge Games ayrıca perakende satışta PlayStation 5 için temel oyunun yanı sıra "Avrupa Genişlemesi", "Okyanusya Genişlemesi" ve "Sezonluk Dekoratif Paket" indirilebilir içeriklerini içeren fiziksel bir Wingspan Özel Sürümü de yayınlayacak. Şuan için çıkış tarihleri ??açıklanmadı.
 
Wingspan şu anda Xbox Series, Xbox One, Switch, Steam ve GOG aracılığıyla PC, App Store aracılığıyla iOS ve Google Play aracılığıyla Android için mevcut. 
 
Wingspan, kuşlar hakkında 1 ila 5 oyuncu için rahatlatıcı, ödüllü bir strateji kart oyunudur. Oynadığınız her kuş, üç yaşam alanınızdan birinde güçlü kombinasyonlar zincirini genişletir. Amacınız en iyi kuşları keşfetmek ve yaban hayatı koruma ağınıza çekmek.

Kuş meraklıları (araştırmacılar, kuş gözlemcileri, ornitologlar ve koleksiyoncular) olarak en iyi kuşları keşfetmeye ve yaban hayatı koruma ağınıza çekmeye çalışıyorsunuz. Her kuş, yaşam alanlarından birinde güçlü kombinasyonlar zincirini genişletir. Her habitat, korumalarınızın büyümesinin önemli bir yönüne odaklanır.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Strateji Kart Wingspan PS5 PS4
Oynaması Ücretsiz Yelken Macerası RPG PAND LAND, Mobil için Duyuruldu Amazon'un Yeni Oyunu Throne and Liberty Dünya Çapında Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız