Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steve Burnside, Resident Evil 6'da Olabilir!


     Öncelikle haberimiz Resident Evil: Code Veronice için bazı spoiler içerikli bilgiler içermektedir. Eğer oynamamış ve oynamayı düşünenler varsa şimdiden uyarımızı yapalım :)
 
     Steve Burnside'ı Resident Evil takipçileri hatırlayacaktır. Code Veronice'da karşımıza çıkan Steve Burnside, Claire'e olan aşkı uğruna virüse karşı çıkmayı başarmış ve bu konuda serideki en ilginç karakterlerden biri olmuştu. Peki cesedini Fransa'daki Rockfort Adası'nda bıraktığımız Steve'in hikayeye dönme ihtimali nedir?
 
     Code Veronica'nın son kısımlarında Albert Wesker, Steve ile işinin bitmediğini bize söylemişti. İşte bu söylemden sonra sürekli olarak karakterin bir oyunda çıkması beklendi. Fakat Capcom'un senaryo yazarları şimdiye kadar bu söylemi ortaya çıkarmadı. Ta ki şimdiye kadar.
 
      Çünkü Resident Evil 6'nın imdb sayfasında Steve Burnside karakter listesinde yer alıyor. Darkside Chronicles'ta da Steve karakterine ses veren Sam Riegel, gene bu karakter için Resident Evil 6 listesine girmiş. Şayet bu liste doğrulanır ise Steve'in hikayeye nasıl dahil olacağını büyük bir merakla bekliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak imdb Resident Evil Capcom Korku PS3 Xbox 360 PC
Test Drive: Ferrari Ertelendi BioShock: Infinite'in Son Düşmanı Gözüktü: Siren
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.3.2012 18:49:59

0
Bence leon gibi chris gibi iki karakter varsa steve altta kalıyor japonlar bu işi seviyor karakteri öldürüp tekrar ölmemiş gibi oyuna ekliyorlar resident evil 5 fiyaskoydu inşallah 6 daha güzel olur zaten weskere benziyen diğer karakter varken steve bence gereksiz ......

BSC Misafiri

27.3.2012 22:28:07

0
Steve 'in re6 da olacağı gerçekten mükemmel bir haber Code veronica x 'de daha sonra ona ne oldu hiç bir bilgi verilmedi . Eğer steve re6 da olacaksa CLAIRE de kesinlikle Resident evil 6 da olmalı ! !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 6
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız