Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim İçin Yeni Mod Tank ve Uçakları Ekliyor

 
 
Bethesda tarafından biz oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Skyrim için yepyeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni paket oldukça havalı bir yapıya sahip durumda ve bununla beraber tank ve uçak oyuna dahil ediliyor.
 
Skyrim'de savaş ortamı daha da çeşitleniyor
 
 
 
Mod geliştiricisi 'MixedMartialArtist' tarafından biz oyun severlere sunulan yeni mod, Skyrim Special Edition sürümü ile uyumlu bir şekilde karşımıza çıkıyor. Paketin detaylarına girecek olursak yüzlerce piyadenin, tankın ve uçağın oyuna dahil edildiğini aktarabiliyoruz. Oyuncular ordularına hücum emri verebiliyor ve destansı tank savaşlarına katılabiliyor.
 
Mod ile beraber sadece bunlar ön plana çıkmıyor. Ayrıca düşmana topçu ateşi yağdırabiliyor ve aynı zamanda hava saldırıları gerçekleştirebiliyorsunuz. Bununla beraber sinematik savaşları uzaktan keyifli bir şekilde izleyebiliyorsunuz. Mod ile el bombası atabiliyor, topçulara atış emri verebiliyor ve düşmanların savaş alanlarında kopmuş uzuvlarını görebiliyorsunuz. Dolayısıyla paket tam bir savaş ortamını bizlere aktarıyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda modun nasıl bir yapıya sahip olduğunu aşağıdaki videolardan görebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Harry Potter: Quidditch Champions Denuvo Korumasına Sahip Olacak Lollipop Chainsaw RePOP Hangi Platformlara Çıkacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yaratıc1KLAVYE

1.9.2024 17:47:02

0
Ne oyun muş be arkadaş!?

BSC Misafiri

1.9.2024 14:19:47

0
Aga.. Neden ya? Hadi G3'ü anlarım AK47 bile tamamdırda tank ne aga?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız