Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega, Gamescom 2012 İçin "Yokum" Diyor

 
    Sega resmi olarak yaptığı duyuruda, 15-19 ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Gamescom fuarına katılmayacağını bildirdi. Bu kararı vermelerindeki etkin sebep ise fuar tarihinin zamanlama itibariyle kendi çıkış takvimlerine uymaması olarak gösterildi.
 
"2012'de çıkış yapacak olan AAA kalitesinde oyunlarımız ve yeni projelerimizin çıkış tarihleri ile ağustos ortasında gerçekleştirilen şov arasında bağdaştırıcı bir yön bulamıyoruz. Bu, Sega'nın bir daha asla Gamescom'a katılmayacağı anlamına gelmiyor. Bu sadece 2012 yılında reklam yönünden verdiğimiz bir karar."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MyNintendoNews gamescom 2012 gamescom 2012 tarihi sega nintendo
Electronic Arts 99 Senesine Kadar Geriledi Bioshock Infinite, 2013'e Ertelendi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Harvey Dent

10.5.2012 04:09:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: cyberdejin Zannedersin ki, Metal Gear Solid 5'i bunlar yapıyor. Ulan sen bi kıçı kırık Sega'sın. Param yok katılamadık de , elimizde düzgün sükse yapacak proje yok ,rezil olmak istemiyoruz de otur kenara. AAA oyunlarının çıkışı ile uymamışmış. yürü get ! :)
1999-2000 sezonu Arsenal sponsoru SEGA. Bir zamanların en büyük oyun firması.. Bu hallere düştü. Elbet bir gün yine yükselir.

cyberdejin

9.5.2012 21:21:28

0
Zannedersin ki, Metal Gear Solid 5'i bunlar yapıyor. Ulan sen bi kıçı kırık Sega'sın. Param yok katılamadık de , elimizde düzgün sükse yapacak proje yok ,rezil olmak istemiyoruz de otur kenara. AAA oyunlarının çıkışı ile uymamışmış. yürü get ! :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız