Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SW: Force Unleashed 2 Detayları Haziran'da


     Star Wars : Force Unleashed ilk duyurulduğunda büyük bir heyecan yaratmıştı. Özellikle alternatif bir hikaye ve gücün karanlık tarafında olma durumu da bu heyecanın en büyük nedenleri arasındaydı. Darth Vader'ın çırağını kontrol ettiğimiz oyunun ilk videoları ve gözüken grafik kalitesi ve mekanlar ile gelmiş geçmiş en iyi Star Wars oyunlarındanbiri olabilir düşüncesi sağlamlaşmaya başlamıştı.
 
     Ne varki oyun çıktığında kaliteli bir yapım olmasına rağmen bu büyük beklentileri karşılayamamış ve tabir-i caiz ise patlamıştı. Türüne göre sağlam olsa da oyundaki çizgisellik ve bazı grafiksel hatalar, oyunu baltalayan en büyük nedenlerin başında geliyordu. Bu duruma rağmen Star Wars hayranlarının ilgisini fazlasıyla çeken oyun hatırı sayılır bir satış başarısına da imza attı.
 
     Devam oyunu ise geçtiğimiz yıl sonunda gerçekleşen Video Game Award 2009 töreninde duyuruldu. Daha önce dedikoduları dolaşan oyunun ilk videosu da aynı gece yayınlandı. İşte bu duyuru ve ilk videodan sonra ise oyun adeta karanlığa gömüldü. Bir kaç küçük haber dışında hiç bir bilgi yayınlanmayan oyuna ait ilk bilgilerin Haziran ayında geleceği belirtiliyor.
 
     Gamepro dergisi haziran ayı kapağında Star Wars : Force Unleashed 2'ye yer veriyor ve oyun hakkında bazı detaylarında açıklanacağı belirtilmiş. haziran ayında yapılacak olan E3 2010 fuarını da göz önüne alır ise dergiyi beklememize pek gerekte kalmayabilir. Buna rağmen dolu dolu geçecek Haziran ayı için Star Wars : Force Unleashed 2'den de baya bilgi sahibi olabileceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Star Wars : Force Unleashed 2 PC PS3 xbox 360 PSP DS Lucasarts
Kane & Lynch 2'den Yeni Görseller "E3'te Xbox 360 Slim Duyurulacak"

Sulu Çor Kağan

26.4.2010 13:08:00

0
bunun da sonu assassin's creed gibi olacağını düşünüyorum; yani ilk oyun fos, ikincisi kimliğini bulacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars : Force Unleashed 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız