Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar Patronu Truman Capote'un Evini Satın Aldı

     Rockstar Games'in kurucularından Dan Houser, ünlü polisiye romanlarının yazarı Truman Capote'un Brooklyn'deki malikanesini satın aldı. New York Observer'ın haberine göre Capote'un 10 yıl boyunca oturduğu ev 12.5 Milyon Dolar'a satıldı.
 
     70 Willow Street'te bulunan ev daha önce 11 Milyon Dolar'a satılmıştı ve bu yeni fiyatı rekoru kırmış oldu. 18 odaya, 11 şömineye ve üç kata sahip olan ev, Cold Blood gibi ünlü romanların yazarı Truman Capote'dan sonra artık Rockstar patronuna ait. Yapımcı şu an Grand Theft Auto V üzerinde çalışıyor, bakalım kim bilir belki suç hikayelerinin döndüğü bu evin GTA V'te bir etkisini görürüz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action rockstar ps3 xbox 360 GTA 5
Risen 2: Dark Waters'dan Yeni Oynanış Videosu Starhawk'a Split-screen Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thanatos13

23.3.2012 09:10:47

0
resimdeki ev mi 12,5 milyon dolara satılmış, yanlışlık olmasın, la yoksa ben mi yanlış okudum kafam karıştı

I3uRocKSiyoN

22.3.2012 17:52:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya vay guzum vay...ula o paraya ben kendime bundan 1000 kat daha güzel ev yaptırırım..manyak bu insanlar ya..parayı saçacak yer arıyolar..
İçini gördün mü

Glukhovsky

22.3.2012 17:49:45

0
Bu ev 12.5 milyar dolar mı ? Hesapladım; Türkiye'de o paraya 10.000 tane 3+1 daire alıp kiraya verir.Servetine servet katar

BSC Misafiri

22.3.2012 17:34:29

0
Bu kesinlikle GTA 5 hakkında bir mesaj.GTA5'e ev satın alma özelliği geliyor!

ebedidevlet

22.3.2012 16:54:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Alves. Senin için anlam türetçek veya sana takılar takcak halim yok. Bunu için kusura bakma. Sana özlü sözlerle kitap yazmakta isterdim ancak bu haber ile ilgili seni ne kırmak nede kendimi germek istemiyorum. Bu arada sofu'nun bir çok net anlamı var, araştırdığın ilk siteden kopyala yapıştır yapmasaydın keşke.


Sofu: 1. sıfat Dinin buyruk ve yasaklarına bütünüyle uyan (kimse) kaynak: www.tdk.gov.tr İngilizce'de bir kelimenin birçok anlamı olabiliyor ama Türkçe'de bir tane anlamı var. Birden çok anlamı olan bazı kelimeler ise elbette olabilir ama bu onlardan biri değil gibi görünüyor.
quote:

"araştırdığın ilk siteden kopyala yapıştır yapmasaydın keşke."
"Sofu" kelimesini cümle içinde kullanım biçiminden dolayı en basit ve en yüzeysel haliyle sofu kelimesinin anlamını açıklamak amacıyla alıntıladım o yazıyı. Sofu'nun gerçek anlamını anlamak ise gerçek bir sofu olmadan mümkün değil. Yazılarla anlaşılabilinecek bir sıfat değil.

Alves.

22.3.2012 16:39:40

0
Senin için anlam türetçek veya sana takılar takcak halim yok. Bunu için kusura bakma. Sana özlü sözlerle kitap yazmakta isterdim ancak bu haber ile ilgili seni ne kırmak nede kendimi germek istemiyorum. Bu arada sofu'nun bir çok net anlamı var, araştırdığın ilk siteden kopyala yapıştır yapmasaydın keşke.

ebedidevlet

22.3.2012 16:15:00

-3
[quote]Orijinalden alıntı: Alves. Gameİnformer'da da aynı haber yapılmış ancak hiç bu kadar sofu yorumlar yapılmamış. [/quote] Aynı haberi sayısız oyun haber sitesinden biri olan GameInformer'ın da yapmış olması bu yayının haber değeri taşıdığını kanıtlamaz. Evet yukarıdaki yayın bir haber ama oyuncuları ilgilendiren bir haber değil. Daha çok magazinvari bir haber. Ayrıca GameInformer'a duyduğun saygı kadar "sofulara" saygı duymadığın yorumundaki "sofu" kelimesini cümle içinde kullanım şeklinden çok net belli. Sizin gibilere böyle içi boş haberler yakışır. [quote]Sofu ne demektir? Sofu odur ki; dünyalık düşünmez, halkı bırakır hakka koşar, haktan bir an olsun bile ayrılmaz. Sofunun dışı gülse de içi her zaman hüzünlüdür,her daim Allah(c.c.) ile beraberdir,malsivadan sakınır. Sofu bilir ki herşeyin arkasında Allahu Teala(c.c) vardır ve o dilemeden kimse dileyemez. Sofu sebepleri bırakır,sebeplerin arkasındaki sebepleri yaratana bakar.Sofu cennete girmeyi arzulamaz,ahireti düşünmez.Sofunun arzusu Allah(c.c.) 'tır,düşüncesi Allah(c.c.) 'a kavuşmaktır. Sofunun dostu Allah(c.c.) ve Peygamberimiz Hz.Muhammed(s.a.v.) 'tir. Hz.Muhammed(s.a.v.) efendimiz ile konuşur, onunla beraberdir. Bu nedenle gerçek manada sofuluk herkese nasip olmaz,sayıları yüzlerle ifade edilen çok az kişiye nasip olur.[/quote]

FISH

22.3.2012 15:47:04

0
Ev partilerinde şöminesiz odaya düşen şansız sayılacak heralde:)

Alves.

22.3.2012 15:28:20

+2
Gameİnformer'da da aynı haber yapılmış ancak hiç bu kadar sofu yorumlar yapılmamış.

atsuma

22.3.2012 15:16:26

0
bazen haber olayını gerçekten abartıyorsunuz. Rockstar patronu evine köpek falan alırsa onun da haberini isteriz.

ebedidevlet

22.3.2012 15:12:57

-3
Bu haberin oyun dünyası ile alakası nedir? Forumda bu şekilde magazinvari haberlere yer verilmemeli.

- The Stig -

22.3.2012 13:58:16

+4
vay guzum vay...ula o paraya ben kendime bundan 1000 kat daha güzel ev yaptırırım..manyak bu insanlar ya..parayı saçacak yer arıyolar..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto V ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
714 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız