Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of the Ronin için Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Team NINJA ekibinin üstlendiği açık dünya aksiyon macera oyunu Rise of the Ronin için geliştirici günlüğü yayınlandı. Bu geliştirici günlüğü, serinin ilk parçası olarak karşımıza çıkıyor ve başlangıç olarak nitelendiriliyor. Bu seri ile beraber oyun hakkında çeşitli detaylar bizlere aktarılmak isteniyor.
 
Rise of the Ronin batı ile doğu kültürünü harmanlıyor 
 
 
 
Oyun için sadece geliştirici günlüğü değil aynı zamanda PlayStation sitesinde bir blog gönderisi de yayınlanmış durumda. Bu blog gönderisinde 1800'lerin sonundaki Japonya'yı bizlere yansıtan oyunun nasıl geliştirildiğinden, hızlı seyahat sisteminden ve daha fazlasından bahsediliyor. Dolayısıyla burada da oyun hakkında çeşitli detayları elde edebiliyorsunuz.
 
Batı ile Japon kültürünü harmanlayan Rise of the Ronin için bildiğiniz üzere yakın zamanda oynanış fragmanı yayınlandı. Bu oynanış fragmanı içerisinde karakterimizle beraber yüksek yerlerden aşağıya doğru süzülebildiğimizi, çatıdan çatıya doğru atlayabildiğimiz, kalabalık şehirlerde dolaşabildiğimizi gördük. Oyunda ayrıca aksiyon sisteminin ön planda olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
Rise of the Ronin 22 Mart'ta PlayStation 5 için çıkacak.
 
Geliştirici günlüğü 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Rise of the Ronin ps5
Kargoculuk Yaptığımız Lake Switch Konsoluna Geliyor Street Fighter 6 DLC Karakteri Ed için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız