Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rare : "Eski Oyunları Yeniden Yapmayacağız."

 
 
 
     Nintendo'nun çeyrek asırlık partneri Rare, milyon dolarlık ederi ile Microsoft kanatları altına girdikten sonra kendilerinden hep heyecan verici yepyeni IP'ler beklendi. Sonucta Microsoft'un parası boldu, Rare'nin de oyun zekası.
 
     Ancak Rare bekleneni vermek bir yana kült oyunlarının yeniden yapımlarıyla da bizleri üzdü. Son hatırladığımız Kameo ve Viva Pinata dışında yeni bir IP ile karşımıza çıkamayan Rare; Conker : Bad Fur Day, Perfect Dark, Banjo-Kazooie, Donkey Kong 64 gibi oyun dünyasında yer etmiş oyunlarının bazılarını yeniden günümüze uyarlamak dışında pekte birşey yapamadı.
 
     İngiliz menşei yapımcı firmanın patronu Mark Betteridge adil bir şekilde yapana kadar eski serilerini yeniden ele almayacaklarını, eski serilerine dönmeyeceklerini açıkladı;
 
"Eski serilere ancak, onları adil bir şekilde yapabileceğimiz bir yol olmadıkça geri dönmeyeceğiz."
 
      Son olarak XBLA'a Perfect Dark ve ilk iki Banjo Kazooie oyununu  sunan Rare artık eski serileri azad etmiş gibi görünüyor. Peki Rare'in yeni projesi nedir ?  Henüz netlik kazanmasada bir zamanların abartısız "efsane" yapmcısı Rare'in Natal üzerinde fitness oyunu geliştirdiği biliniyor.
 
     E bide Battletoads remake'i yapsaydınız ?
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rare natal banjo-kazooie perfect dark perfect dark zero xbox360 natal
GoW3 Sitesinde Yağmur Şiddetini Arttırdı Majin and the Forsaken Kingdom'dan yeni Görseller

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız