Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"PS4 Donanımının Sunduğu İmkanlar Çılgınca"

God of War serisini yeni nesilde sinematik kalitede oynamak çok güzel olacaktır

    God of War serisiyle her zaman mükemmel grafiklerle karşımıza çıkan Sony'nin Santa Monica stüdyoları sonunda Playstation 4'ün donanımını test etme şansı bulmuş. Firma yetkililerinden Mark Simon açıklamaları heyecan verici.
 
    "Donanımın sunduğu imkanlar çılgınca. Yeni nesildeki alan derinliğini gibi şeyler konusunda çok heyecanlıyım. Gerçekten sinematik kalitesinde şeylerle karşılaşacağız ve oyun içi görüntüler animasyon filmi gibi görünecek. Bu gerçekten harika, çünkü bizim sinematik oyunlarımız tam anlamıyla sinematik olacak ve oyun içi sahnelerle sinematikler arasında görsel kalite farkı olmayacak"
 
     Santa Monica Studios'un Playstation 3'ün gücünü en iyi kullanan stüdyolardan biri olduğunu göz önüne alırsak, sanırım onların açıklamalarını ciddiye almak gerekiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Saints Row 4 Wii U için Çıkmayacak Dead Island : Riptide İçin Yeni Bir Zombi Türü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-8C320B4D0

18.3.2013 22:55:01

0
çok gereksiz tartışmalara girilmiş, önemli olan konsolun pc modifikasyonunu geçmesi değildir.önemli olan sey konsolun oyunu nasıl yansıttıgınız 5 yıl sonra cıkacak oyunu bugunki sistemle zorlanmadan çalıştırabılmesidir.Oyunlar sanıyorumkı ps4 ıle tamemen full hd olacak yanı 1920 cozunurluk, konsolu konsol yapan gucu degıl excl. oyunlarıdır bunu herkes biliyor aslında ama garip tartışmalar var. Eger ıyı bır oyuncuysanız, canavar gıbı bı pc sıstemınız ve exclusıve oyunları ıcın bı ps4 sahıbı olmanız gerekır özet budur.Gidip tomb raider oynamak için konsol alımaz, gow ,uncharted oynamak için alınır.

- The Stig -

18.3.2013 03:32:59

+1
halen daha pc ps4 muhabbeti.. boşuna demiyorlar %60'miz okumuş cahil.. Şurda yorum yazan 10 kişiden 6'sına bileşenler hakkında 1-2 bişey sorsan cevap veremez.. Çok merak ediyorum pc ile ps4'ü kıyaslayan arkadaşlar ve GENÇ arkadaşlar gerçekten bişeylerden ANLIYOR MU!? Zaten anlayanların kıyaslamaya girmediği açık.. fakat bişey bilmeyen adamlar kalkıp 12 gb ram takar yine geçerim diyor :)) daha neler neler.. Cem Yılmaz gösterisine gitmeyenler üzülmesin burda daha fazla KOMEDİ var ! :))))

2K

18.3.2013 02:10:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar

al işte siz böyle yazdıkça bu tartışma bitmez hem kendiniz diyorsunuz 2006 yılındaki külüstürle pc ler karşılaştırılmaz hala gelip exculisive leri sayıp yok pc ye kafa tutarmış ulan o exculisive ler pc ye yapılsa konsoldakiler gözünüze balçık gibi görünür bi bitmediniz....
Konsolların mantığı bu zaten her konsolun belli bir ömrü vardır PC gibi değildir.2006 yılında çıkmış konsollar ex. oyunlari ile PC'ye kafa tutabiliyor yok o ex.ler PC'ye çıksaydı diye bir argüman olamaz zaten olmayan şeyler hakkında bir tartışma yürümez.Bu arada o ex.oyunların grafiğini geçtim daha önce de dediğim gibi grafik bakımından değil oyun tarzı bakımından kaç tane PC de oyun var.PC'de bir GT , Forza , God of War , MGS4 var mı yok millet bu yüzden konsolları seviyor zaten alan adam da bir kaç yıl geçtikten sonra PC'in yine PS4 ve yeni Xbox'ı geçeceğini biliyor.Yani konsolların sistemi PC'den üstün diye gidip almıyor oyunları ve sunduğu hizmetler için gidip alıyor. Ben kendi adıma her oyunu en üst ayarda açabilecek bir PC'im var bilemedin bir iki ayarı AA gibi kısarak oynayabilidiğim bir bilgisayarım var ama şahsen yeni nesil konsollar çıktığı zaman koşa koşa alacağım nedeni de konsollar daha üstün olduğundan değil konsolda olan oyunların PC'ye gelmemesi yüzünden.

dovakin1907

17.3.2013 18:59:29

0
@tizar, bi zahmet fark olsun arada çok bilmiş!, 2006 yılındaki konsolla 2013 yılının pc lerini karşılaştırmak nasıl bir mantıktır? Ki killzone 3'ün ve uncharted'ın grafikleri gösteriyor ki ps3 bir çok pc ile hala kafa tutabilecek düzeyde.

BSC Misafiri

17.3.2013 15:16:47

0
çok heyecanlıyım heleki 20 şubat sunumundan sonra daha da heyecanlıyım

BSC Misafiri

17.3.2013 08:23:10

0
Bir God of War IV bekleriz artık madem:D

Stygián

17.3.2013 00:34:49

-1
@aydogdu1453 Aynen katılıyorum.Diğer stüdyolar exclusive oyunların kalitesine ulaşabilse yeni nesil için daha beklenirdi.Umarım ps4 mimarisi biraz daha anlaşılabilir olur diğer stüdyolar için...

:::LOSTPLANET:::

16.3.2013 23:14:48

0
Allah'ım sana geliyorum Yarabbim . açıklamaları okurken bile heyecanlandım tüylerim ürperdi . Bugün killzone 2 hikaye modunu oynuyordum son bölümdeyim ya bir ara durup silaha milaha baktım ya dedim bunun ilerisi nasıl olur daha . o hali bile çok iyi görsel olarak. Bu E3 var ya 2005 yılındakinden bile daha güzel olacak gözüküyor. 2005teki E3'te 30 gb kadar trailer vs konferans videoları indirip izlemiştim defalarca . o cgi mı değil mi dediğimiz ,biraz da bizi "hımmm o sahneler gibi değilmiş" dedirten ama buna rağmen çok keyifli bir oynanış ve grafik sunan killzone 2 videoları yayınlanırken tırnaklarımı dişleyerek izledim. Allah her oyuncuya bu keyfi yaşamayı, yeni konsolları ve yeni çıkacak oyunları almayı nasip etsin .bu güzellikleri herkes deneyim edebilsin istiyorum . bazı oyunlar sadece ps4e veya yeni xboxa özel olacaktır ama sırf bu sebeple oynayamayacak olanlara da bu konsolları almak nasip olsun canı gönülden istiyorum bunu.

aydogdu1453

16.3.2013 21:10:44

0
Ps3 için de aynısını söylüyolardı.Sony destekli stüdyolar dışında diğer stüdyolar grafik açısından pek birşey yapamadı.Yeni konsol içinse şansı bol olsun.Hack yemesi 1 yıl sürmezz.

tizar

16.3.2013 16:00:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Daha çok uğraşmaları ve konsol firmaların tüm kaynak kodlarını ve sistemlerini ex. oyun stüdyolarına veriyorlar.Bu sayede Ex. oyunlar daha iyi oluyor.UC3 PC'ye çıksadı nasıl olurdu bilemeyiz ama benim demek istediğim iyi grafikli bir PC oyununu PS3'e çıkmış UC3 ile kıyaslarsak arada çok büyük farklar göremeyiz.Cevat Yerli de konsolların %100'ünü kullandık demesi tamamen yalan dolandan ibaret evet oyun PC'de gerçekten muhteşem görünüyor zaten PC'de oynuyorum fakat internetten PS3 ve Xbox 360 videolarını izledim gerçekten konsol oyuncularına hakaret olmuş.Crysis 3 'ün konsol versiyonundan daha iyi gözüken bir çok konsol oyunu var. Bu arada GOW'un grafikleri gerçekten çok güzeldir ve GOW3 de ki gibi ölçeklerin , alanların boyutunu belli eden bir oyun daha görmedim ben.Bu arada GOW'un grafikleri iyi olmasa bile GOW gibi kaç tane oyun var PC'de ve Crysis 3 grafik olarak çığır açan bir oyun fakat oynanış ne yazık ki vasat.Zaten bunu ben değil puan ortamaları da gösteriyor.
kardeş hakaret falan yok işte pc ye çıktığı için konsoldaki oyun doğal olarak vasat kalıyor exclusive hilesi burada ortaya çıkıyor zaten. eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek. eldeki donanım belli yazılımla falan düzelmez sadece şahini modifiye etmiş olursun

2K

16.3.2013 15:55:11

+3
quote:

Orijinalden alıntı: tizar

o saydığın exclusive oyunları pc de görsen anlardın konsolların gücünü e tabi pc ile karşılaştırılamayacağı için ohh süper grafikler çok iyi demek kolay oluyor. atıyorum bi uc3 pc için yapılsa konsolda yine çağ dışı olur değişen bir şey olmaz. exclusive oyunlara daha çk uğraştıkları falan yok bunlar firmaların oyuncuları yemesi elde karşılaştırma imkanı olmadığı kapalı kutu içinde millet wow grafikler süper diyor. cevat yerli crysis 3 de konsolların %100 nü kullandık dedi. ona rağmen pc ile arasındaki uçurum ortada. şimdi crysis 3 exclusive olsaydı daha mı iyi olacaktı grafikler?
Daha çok uğraşmaları ve konsol firmaların tüm kaynak kodlarını ve sistemlerini ex. oyun stüdyolarına veriyorlar.Bu sayede Ex. oyunlar daha iyi oluyor.UC3 PC'ye çıksadı nasıl olurdu bilemeyiz ama benim demek istediğim iyi grafikli bir PC oyununu PS3'e çıkmış UC3 ile kıyaslarsak arada çok büyük farklar göremeyiz.Cevat Yerli de konsolların %100'ünü kullandık demesi tamamen yalan dolandan ibaret evet oyun PC'de gerçekten muhteşem görünüyor zaten PC'de oynuyorum fakat internetten PS3 ve Xbox 360 videolarını izledim gerçekten konsol oyuncularına hakaret olmuş.Crysis 3 'ün konsol versiyonundan daha iyi gözüken bir çok konsol oyunu var. Bu arada GOW'un grafikleri gerçekten çok güzeldir ve GOW3 de ki gibi ölçeklerin , alanların boyutunu belli eden bir oyun daha görmedim ben.Bu arada GOW'un grafikleri iyi olmasa bile GOW gibi kaç tane oyun var PC'de ve Crysis 3 grafik olarak çığır açan bir oyun fakat oynanış ne yazık ki vasat.Zaten bunu ben değil puan ortamaları da gösteriyor.

tizar

16.3.2013 15:48:07

-3
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Multi-platform oyunlar doğal olarak PC'de daha iyi grafikler sunuyor bende Multi-Platform oyunları PC'de oynamayı tercih ediyorum fakat bu 6-7 sene önce çıkmış konsolların gücünü anlamak için KZ3 - GT5 - Halo 4 - UC3 gibi oyunlar bakmak yeterli.Multi platform oyunlara bakarsanız örneğin Tomb Raider'ı bir konsolda bir PC'de oynayın konsollar çağ dışı gözüküyor arada büyük farklar var.Ama EX. oyunlara bakarsannız bu 6-7 sene önce çıkmış konsollar ile PC arasında çok büyük farklar olmadığını görürsünüz.Neden EX. oyunların üstüne daha çok uğraşılıyor ve EX. oyun yapan firmalara konsol firmaları tüm sistemlerini açıyorlar.PS4 ise çok iyi bir karar ile PC sistemine çok benziyor yani oyun stüdyolarının artık konsollara oyun geliştirirken bu nesilde olduğu gibi aşırı bir efor harcalamalarına gerek kalmayacak. PS4 sistemi PC ile büyük bir benzerlik gösterdiği hatta basite indirirsek bir PC diyebileceğimiz için bu nesilde PC ile PS4 arasında büyük farklar olacağını düşünümüyorum.Kaldı ki büyük farklar olsa PC'ye özel oyunlar hariç Multi-Platform oyunlar da konsol ve PC arasınada büyük farklar olmayacaktır.Nasıl şu an 6-7 sene önce çıkmış konsollar yüzünden PC tam gücünü gösteremiyor çünkü Multi-Platfform oyun geliştiricileri belli bir platforma yönelip uğraşmıyor o zaman da aynı şey olacaktır.Yani PC alın konsolu sallayın argümanların içi tamamen boş.
o saydığın exclusive oyunları pc de görsen anlardın konsolların gücünü e tabi pc ile karşılaştırılamayacağı için ohh süper grafikler çok iyi demek kolay oluyor. atıyorum bi uc3 pc için yapılsa konsolda yine çağ dışı olur değişen bir şey olmaz. exclusive oyunlara daha çk uğraştıkları falan yok bunlar firmaların oyuncuları yemesi elde karşılaştırma imkanı olmadığı kapalı kutu içinde millet wow grafikler süper diyor. cevat yerli crysis 3 de konsolların %100 nü kullandık dedi. ona rağmen pc ile arasındaki uçurum ortada. şimdi crysis 3 exclusive olsaydı daha mı iyi olacaktı grafikler?

2K

16.3.2013 15:24:04

0
Multi-platform oyunlar doğal olarak PC'de daha iyi grafikler sunuyor bende Multi-Platform oyunları PC'de oynamayı tercih ediyorum fakat bu 6-7 sene önce çıkmış konsolların gücünü anlamak için KZ3 - GT5 - Halo 4 - UC3 gibi oyunlar bakmak yeterli.Multi platform oyunlara bakarsanız örneğin Tomb Raider'ı bir konsolda bir PC'de oynayın konsollar çağ dışı gözüküyor arada büyük farklar var.Ama EX. oyunlara bakarsannız bu 6-7 sene önce çıkmış konsollar ile PC arasında çok büyük farklar olmadığını görürsünüz.Neden EX. oyunların üstüne daha çok uğraşılıyor ve EX. oyun yapan firmalara konsol firmaları tüm sistemlerini açıyorlar.PS4 ise çok iyi bir karar ile PC sistemine çok benziyor yani oyun stüdyolarının artık konsollara oyun geliştirirken bu nesilde olduğu gibi aşırı bir efor harcalamalarına gerek kalmayacak. PS4 sistemi PC ile büyük bir benzerlik gösterdiği hatta basite indirirsek bir PC diyebileceğimiz için bu nesilde PC ile PS4 arasında büyük farklar olacağını düşünümüyorum.Kaldı ki büyük farklar olsa PC'ye özel oyunlar hariç Multi-Platform oyunlar da konsol ve PC arasınada büyük farklar olmayacaktır.Nasıl şu an 6-7 sene önce çıkmış konsollar yüzünden PC tam gücünü gösteremiyor çünkü Multi-Platfform oyun geliştiricileri belli bir platforma yönelip uğraşmıyor o zaman da aynı şey olacaktır.Yani PC alın konsolu sallayın argümanların içi tamamen boş.

aykut291

16.3.2013 15:07:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar şu gow ı neden grafikleri çok iyiymiş gibi övüyorsunuz ki lan? tek kadraj oyun adamların gösterdiği alan dışına çıkamıyorsunuz arka planda çizim yok bomboş.
Gow 3 aldığı grafik ödüllerine ve puanlarına bak.

ahmettuzlusu

16.3.2013 14:52:49

0
Dedikleri gibi olursa yeni bir çağa geçeriz.

Guest-BB2CECC18

16.3.2013 14:34:32

0
PS3 ile PS4 arasında çok fark var.Lakin günümüz teknolojisi için bu özelliklere çılgınca demek yalakalık olur.Seneye çıkacak bir konsol HD7850 civarı bir kart kullanıyor.

aterikasedi

16.3.2013 13:55:37

0
Bir gta 6 ps4'te nasıl gözükür çok merak ediyorum.

TheBladeRunner

16.3.2013 13:39:03

+2
@tizar GoW3 grafik puanlari: IGN:10/10 BSC:9.9/10 Eurogamer:10/10 Gamespot:10/10 heralde anlamissindir.

TheBladeRunner

16.3.2013 13:37:21

0
@\\RivenDeLL// Arkadasim heralde yanlis okudun ben 30 kat daha iyi grafikli oyunlar gelir demedim.Kagit ustunde ps4 ps3 den en kotu 10 kat daha guclu dedim.x86,x64 onemli degil.Konsollar OS ve OEM i donanimni somurmesi icin tasarlanir.Yani konsollar icin yazilan yazilimlar konsolun butun gucunu yansitir ki ps4 O.G kullaniyor. Evet diger dediklerinde haklisin yani ps3 exc.lerinden 3-4 kat daha iyi grafik demek zaten CGI demek.

tizar

16.3.2013 13:12:50

-2
quote:

Orijinalden alıntı: funner

lan lı konuşma ayrıca kedi ciğer ilişkisine benzettim senin durumunu
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlara daha çok benziyor.

any77

16.3.2013 13:10:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: TheBladeRunner adam dediginde hakli ps3 sistem ozellikleri GPU:RSX 550mhz,128bit,256mb,24 p.i CPU:Cell 1 3.2ghz PPE 7 3.2ghz SPE RAM:256mb vram,256mb OS Bu donanimla yapilan oyunlar:UC,GoW,KZ,IF,GT5,RS Gunumuzdeki bi cok Dx11 oyununu tokatlar. PS4 sistem ozellikleri yuzyesel olarak GPU:HD7870 2gb,256bit,1280 p.i CPU:AMD Jaguar tabanli 8 gercek cekirdek RAM:8gb GDDR5 Unified Goruldugu gibi kagit ustunde PS4 donanimi PS3 den en kotu 10 kat daha iyi.Kisacasi adam hakli ki yeni nesil dediginde zaten bu olmali. Onemli olan pc nin bu gucu 10 yil once yakalamasi degil asil olan bu gucu imkanlar el verdiginde sonuna kadar kullanabilmek.
Dediklerin doğru. PS4 süper olacak. Hatta ben bile almayı düşünüyorum ama kağıt üzerinde 10 kat iyi. ps4 x86 mimarisini kullanıyor. Ve hd7850-7870 arası bir kart var. Kağıt üzerinde 10 kat değil 20-30 kat fark atıyor ps4. Ama x86 mimarisi olduğu için tamı tamına oyun için üretilmiş ps3 gibi oyuna has bir mimarisi olmadığı için o 30 katlık farkı tam anlamıyla 30 kat değil, 3-4 kat kullanılabilmesi. Yoksa 256 mb ram ile 8000 mb GDDR5 ram arasında kaç kat fark var sen düşün. Zaten gow'un grafiklerini 2-3 katına çıkarsalar gerçek seviyesinde grafikler elde ediliyor. Eee yani ps4 donanımı 30 kat güçlü diye gow'dan 30 kat güçlüsünü yapamazlar. Çünkü zaten gerçek seviyesi grafiğin ötesi yok . O sebeple bir mantık hatası olmuş. 10 kat güçlü denerek. Sadece 3-4 kat güçlü bir cihaz, ve zaten günümüzdeki bir playsatation exlusive oyununu 3 katına çıkarsalar gerçek grafikler elde ediliyor. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir ...

TheBladeRunner

16.3.2013 12:58:22

+2
adam dediginde hakli ps3 sistem ozellikleri GPU:RSX 550mhz,128bit,256mb,24 p.i CPU:Cell 1 3.2ghz PPE 7 3.2ghz SPE RAM:256mb vram,256mb OS Bu donanimla yapilan oyunlar:UC,GoW,KZ,IF,GT5,RS Gunumuzdeki bi cok Dx11 oyununu tokatlar. PS4 sistem ozellikleri yuzyesel olarak GPU:HD7870 2gb,256bit,1280 p.i CPU:AMD Jaguar tabanli 8 gercek cekirdek RAM:8gb GDDR5 Unified Goruldugu gibi kagit ustunde PS4 donanimi PS3 den en kotu 10 kat daha iyi.Kisacasi adam hakli ki yeni nesil dediginde zaten bu olmali. Onemli olan pc nin bu gucu 10 yil once yakalamasi degil asil olan bu gucu imkanlar el verdiginde sonuna kadar kullanabilmek.

S A M C R O

16.3.2013 12:57:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar şu gow ı neden grafikleri çok iyiymiş gibi övüyorsunuz ki lan? tek kadraj oyun adamların gösterdiği alan dışına çıkamıyorsunuz arka planda çizim yok bomboş.
lan lı konuşma ayrıca kedi ciğer ilişkisine benzettim senin durumunu

berkaymessi

16.3.2013 12:36:45

0
Valla ps4 gelince bütün oyunlar daha çok hd gibi olucak

tizar

16.3.2013 12:35:34

-6
şu gow ı neden grafikleri çok iyiymiş gibi övüyorsunuz ki lan? tek kadraj oyun adamların gösterdiği alan dışına çıkamıyorsunuz arka planda çizim yok bomboş.

oveo531

16.3.2013 12:25:24

0
Hiç şaşırmadım , bunun tersi bir haber çıksa garip olur..

_GRKM_

16.3.2013 11:50:34

-1
Ben BF4 Ve Gta 6 Merak Ediyorum hehe :D Gta 5 den Geçti :D

aykut291

16.3.2013 11:43:55

0
Aynen ps3 donanımıyla God of war 3 süper grafiklerle çıkardılar. Zaten o yıl God of war 3 en iyi grafik ödülünüde almıştı. Aynı zamanda Naughty Dog da bu sessizliği, fırtına öncesi sesizlik gibi adeta

rambocuk

16.3.2013 11:38:50

+1
God of war hd yi yeni bitirdim yıllar önceyi tazelemek için ve dedimki arkadaş yıl 2013 yıllar önceki bir oyunu hayranlıkla oynadım şu bi gerçek eskiden çok daha emekler harcanıyormuş ilk defa oynuyoruz diye değil gerçekten çok iyi olduları için hayran kalmışız ve bu işi yapan 2 3 firma kaldı değerlerini bilmek lazım gerisi hep çöp ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri sunuyorlar

speedymaster

16.3.2013 11:36:47

-1
max 2 yıl sonra ortalama bir pc den daha kotu olacak bir konsol :) niye bu kadar yaygara yapıyorlar ki bunu onlarda biliyor :)

freshmind

16.3.2013 11:25:12

+4
Günlerdir söylemeye çalıştığımızda bu .. Pc bu donanımı ister 2 ister 6 sene önce yakalamış olsun, inkar edilen bir konu değil. Ancak oyun dünyasına ve gelişim seyrine, oyunlara yön verenin, ana platform bazında ev sahipliği yapanın konsollar olduğunu dile getirmeye çalışıyoruz. Bu ve bunun gibi haberler, zaten yaşadığımız deneyimler ve oyunculuğun yönü bu düşünceyi pekiştirmektedir. Tabiki de beklediler yeni nesil konsolları ana para kaynaklarını ... Anlamıyorum ki mantık bunun hangi kısmını kavramıyor.. Port oyunlar bu kadar mı fazla zevk veriyor ? Hangi ekran kartı duyrulduğunda , yada hangi işlemci duyrulduğunda, yada hangi overclock rekoru egale edildiğinde , 19999 gb lık bellek kitleri duyrulduğunda oyun yapımcılarının bilhassa oyun platformlarının , oyun sektörünün ve oyuncuların bu kadar sesinin yükseldiğini ve benzer heycanlar yaşadığını gördünüz mü ? Bu kadar süksenin ve gelişmenin yaşandığına şahit oldunuz mu ? Daha önceki yorumlarımda da kapsamlı bir şekilde uzun uzadıya bu konuyu ele aldım ve bir nebzede olsa anlaşıldım. Şu anda 1.770 liraya 3 hafta önce topladığım pc kasamın aracılığı ile bu yorumu yazıyorum. Bir konsol fanı yada taraftarı olduğum gibi saçma ve komik bir kanıya kapılınmasını istemem. Ancak gerçekler açık seçik ortadaysada dolaylamanın manasızca tartışmanın ve hönkürmenin fanboyluk yapıp sanal alemde cam çerçeve kırmanın , kalpleri incetmenin-uzaklaştırmanın bir manası yoktur. Gerçekler gayet açık bir şekilde ortadadır. İşin mesleki ve finansal boyutu konsolları bu alanda gelişmeye giden basamaklar yapmıştır. Yoksa aynısını 2 sene önceki bilgisayar platformlarında yaparlardı değil mi ? Okuma zahmetini gösteren herkese teşekkürlerimi borç bilirim. İyi günler.. Saygılarımla, sevgilerimle.

Crynet

16.3.2013 11:18:35

-1
:) PS4'ü Bukadar Şişirmeyin

sepkov

16.3.2013 10:55:25

0
Ya yeter artık birsürü aynı haber çıktı pcnin donanımları bundan 2 sene öncesine kadar bile ps4e toz yutturur niteliğinde o zaman niye bu kalitede oyunları çıkartmadılar illa konsollarımı beklediler.

GorkemM1903

16.3.2013 10:17:28

+6
Bence grafikten çok fizik motorları iyi olmalı oyunlarda.Fizik olmadan hiçbir oyunda grafiğin ''benim için'' önemi yok.Grafikler 1000 kat güzel olsa ama fizik olmadan düz yolda ilerlesek ne fayda...

patriotic*

16.3.2013 10:07:34

0
PS4 duyuruldu ama PS3'ün performansının zirvesine çıkıyorlar daha yeni. PS4 çıktıktan bir kaç yıl sonra grafik olarak müthiş oyunlar çıkacaktır bence. Gerçi o kadar da beklemeye gerek kalmayabilir yeni nesil sonuçta. İlk çıkan oyunlar bile çok iyi olur diye düşünüyorum.

OtoburPirana

16.3.2013 09:55:42

0
Pinky zaten arkadaş ss olmadan da güvenirim demiş. Sıkıntı yok yani :)

bloodTime

16.3.2013 09:54:15

0
inş dedikleri gibi olur...bi yandan sony'nin açıklaması diye yapmacık buluyorum diğer yandan uncharted gow gibi oyunlara bakarak inanasım geliyor.zamanla görücez...inanmadıgım tek şey yeni nesil konsolların pc'den üstün olacagı.diğer herşeye inanabilirim.

Project Scorpio

16.3.2013 09:26:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: gegirti no ss yes güven
Ps4 icin duyurulan oyunlarin videolarini izle ss yi ne yapcan:)

gegirti

16.3.2013 08:48:27

0
no ss yes güven
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız